Mit csináljak ha az életemnek nincs értelme?
Kezd azzal hogy nem a múlton keseregsz, tanulni meg sohasem késő. Az első és legfontosabb lépés: add fel az önsajnálatot, meg mások okolását. Ha egyedül nem megy, kérj segítséget szakembertől: nem szégyen.
Nagyon fiatal vagy: semmivel nem vagy elkésve. De csak akkor változtathatsz ha TE akarod. Tudom könnyebb nem tenni semmit, de az hosszútávon sza.r ügy.
Kb. én is ilyen típus vagyok.
Akit kiközösítenek.
Hát én így élek túl:
most részmunkaidős állásom van, szerencsém volt, mert olyan helyen, ahol kevés emberrel kell kontaktolnom. De amúgy vannak olyan gyári melók, ahol kiadják a melót és alig kell beszélned valakivel. Háttérben is lehet maradni.
Tudatosan kerülöm a barátkozást, mert előbb-utóbb mindig kihasználnak.
Tömegközlekedés, séta közben fülhallgató.
Mérgező szülő ellen hallgatás a jó felnőttként, rá kell hagyni. És valahogy elhúzni onnan.
Esetleg elköltözni nem tudsz rokonhoz? Albérletbe is lehet akár társulni, igaz itt vigyázni kell.
Egyre nehezebb lesz kimászni, minél jobban halogatod, tudom ,hogy k-rva nehéz felállni egy alacsony önértékelésű embernek.
Párkapcsolat: sajnos az sem jön, míg a négy fal között vagy, igaz vannak netes társkeresők.
Házimunkába besegítesz?
33 évesen lett diplomám, 14 éves koromtól dolgoztam (szakmunkásképző, szakmai gyakorlat, heti 5 nap, mert akkor még a szombat munkanap volt, 1 nap iskola)
20 évesen férjhez mentem, 23 évesen szültem, 8 hónapos gyerekkel megözvegyültem, 27 évesen érettségiztem.
Kriminális családban nőttem fel, anyám alkoholista volt és mindenben féltékeny volt ránk a húgommal, apánk egy papucs volt, jobb nem is említeni.
Soha senkire nem számíthattam, mindent önerőből értem el, de eszembe nem jutott volna bárkit is hibáztatni a nehézségekért, de főleg sajnáltatni magam, mert az szánalmas.
Olyan lesz az életed, amilyenre alakítod!
;,(
Hát ez nagyon szomi balázska.
25 évesen OTTHON ÜLSZ és nyavalyogsz? Megérdemled!
Kapd magad, menj dolgozni ahogy minden normális ember teszi, vegyél ki egy szobát valahol, építsd fel magad és az életed!
Senkinek nem alanyi jogon töltik meg az életét értelemmel, hanem maga tesz érte! Szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!