Nincs értelme az életemnek úgy érzem a halál lenne a legjobb megoldás folyton csak szenvedek miért történik pont velem?
Kezdjél el sportolni meg olvass olyan könyvet ami motivál, mondjuk olyanokról akiknek hasonlóan xarul indult az életük és utána jó lett.
Mondjuk menj street workout-ot csinálni vagy gyúrd ki magad edzőteremben, abból bajod úgysem lesz, max plusz haverok.
Ne mindig a rossznak tartott dolgokra koncentrálj!
Kezdd valami értelmes, jóindulatú, apró feladattal, ami biztosan sikerülni fog. Segíts valaki máson.
Pl. minden nap eggyel kevesebb cigit szívsz el, a pénzt félreteszed, csak hogy legyen. Akkor kétszeresen is erősebb leszel.
Hogy jutottál el szakemberhez?
19 vagy, előtted az élet. Xard le, és lépj tovább.
Nem vagyok képes ezt megérteni, mikor 30-40-50 éves emberek is kezdenek újra, itt meg egy 19 éves hattyú halálát játszik.
Arra koncetrálj, ami érdekel, és legyen célod, terved. A gimi 10 év múlva a múlt ködébe fog veszni, te viszont élni fogsz.
20 körül jellemző az ilyen bezuhanás, még el sem kezdet az életet és meg akarsz halni? Na ne? :)
10 év múlva nevetni fogsz ezen.
Ja, hogy gyógyszert is szedtél? Akkor keress másik orvost, és bírd ki. Vagy kérj másik gyógyszert, de nem igaz, hogy nem lehet rajtad segíteni.
Megtudhatnánk mi a diagnózis? Úgy értem, depi, vagy komolyabb?
Kedves, én azért vagyok most itt, mert egy baleset miatt itthon kell lennem, és egyéb sok rossz történt velem, amit nem fogok kifejteni, de sokkal több, mint, ami veled történt, és idősebb is vagyok, csak hogy nehogy azt hidd, ez korhoz kötött.
FEL KELL ÁLLNI!!! SHOW MUST GO ON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!