Nincs értelme az életemnek úgy érzem a halál lenne a legjobb megoldás folyton csak szenvedek miért történik pont velem?
Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. Az én életutam is hasonló. Akiket szeretek, szerettem az mind hazudott becsapott megcsalt és még sorolhatnám. A szüleim az érzelmeimmel magamra hagytak, anyám elvolt az alkoholizmusával, apám sem úgy törődött velem ahogy anno kellett volna. Az önbizalmam porig rombolták. Én meg rááldoztam az életem arra hogy anyumon segítsek.
A barátom is besokalt, azt mondja soha nem csalna meg közben meg a pillanatnak él. (taxis) Hát köszi. Azt is tudom, hogy csak pót vagy ilyen vígaszág vagyok neki. Nehéz így élni napokat végigvinni. Nem akarom már.... Nem bírom a terhet.
Sehol nincs helyem és ez így ..sz.r. Sehol nem szeretnek, miközbe te szeretsz.. jobban mint kellene és csak belédrúgnak.
Azt hiszem tudom mit érzel min mész keresztül. Remélem Neked jobbra fordúlt az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!