Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak hogy elmehessek...

Mit csinaljak hogy elmehessek dolgozni?

Figyelt kérdés

26 eves leszek tavasszal,es meg soha nem volt munkam,csak ilyen alkalmiak, munkakozvetito es egyeb lehuzos, cegeknel.

Volt olyan hogy nem fizettek ki. Tbmet nem fizettek nem jelentettek be.

Szeretnek dolgozni de ismertseg nelkul lehetetlen. Szuleim szegenyek en is az vagyok, es nekem nagyon nehez elviselnem azt hogy, ok tartanak el es mi lesz kesobb?

Semmilyen munkat nem talalok, amit talalok nehez fizikai munka 0 penzert, es volt olyan hogy korhazba vittek el, mert gorcsos beteg vagyok, beleertve az epulepsziat is.

Szakmam nincs, csak 12 osztalyt erettsegi kozepiskolat vegeztem el.

Nem vagyok annyira okos hogy egyetemen tanuljak, ami meg lekot szakma,az a viz es csatorna kozmuszerelo, illetve a gyogymasszor, meg a festo mazolo es tapetazo.

Ez a 3 ami engem erdekelne es munkat is lehet veluk talalni, de estin egyik iskola sem indit, ami pest megyeben van, nappalira meg azt mondta az iskola hogy nem jarhatok a korom miatt.

Tanfolyam meg irreallisan draga pl egy festo az oktav felnottkepzesi kozpontban 400 ezer ft alsohangon es csak 8 honapos.

Ott csak azok mennek akik mar dplgoznak a szakmajukban es csak papir kell.

Szoval nem tudom erre a mwgoldast, szuleimnek meg magamnak szeretnek segiteni, de normalis bejelntett 8 oras munka sehol nem talalok amit vegzettseg nelkul lehetne vegezni,es krsobb esetleg a ceg beiskolaz ,semmit nem talalok es nagyon el vagyok keseredve.

2018. febr. 18. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
100%

9-es, egy EGÉSZSÉGES embert, akinek csak derogál a meló NEM fognak leszázalékolni :D

Kérdező, az a te bajod, hgoy a szüleid eltartanak és nem kényszerítenek rá, hogy elmenj akár 12 órázni.

Hidd el, ha nem lenne tető a fejed felett, nagyon gyorsan abbahagynád a felesleges rinyát.

Más komoly betegen is dolgozik (ízületi, derékbántalmak, amputált láb, stb), mert nem teheti meg, hogy otthon ücsörögjön.

2018. febr. 19. 15:29
 12/106 anonim ***** válasza:
100%

egyébként ez már a sokadik kérdésed, amiben ugyanezt végignyávogod, és ugyanúgy csak a kifogáshalmaz megy, megoldás sosem.

Nem gondolod, hogy roh.adt szánalmas vagy?

Vagy tényleg nagyon beteg, de akkor feküdj be a pszichiátriára.

2018. febr. 19. 15:31
 13/106 A kérdező kommentje:

Semmivel sem vagyok előrébbmint egy frissen végzett 19 éves érettségivel.

Ha egy 19 éves nem talál munkát és tanulja a szakmáját, akkor én 26 évesen fogok találni munkát? Sehol se kapok visszajelzést .. Tanulnom kéne csak nem ingyenes.

2018. febr. 19. 17:30
 14/106 A kérdező kommentje:
Sokadik kérdés, második kérdésem itt a gyakorin, összetévesztesz valakivel.
2018. febr. 19. 17:31
 15/106 A kérdező kommentje:

iTT A MÁSODIK válaszoló meg is válaszolta ezt a krédést:

'Érettségivel még takaritónak sem vesznek fel sehova"

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2018. febr. 19. 17:51
 16/106 anonim ***** válasza:
100%

"Dolgoztan gyarban, elojottek gondolatok, mivel nem ment az ido, mint egy elo zombi, dolgoztam mosopor gyarban csomagolni kellett ugyanaz a mozdulatsor 12 oran kereztul mint egy beprogramozott gep es kb 3-het mulva feladtam."

Na, nem feladni kellett volna, hanem tenni félre pénzt a fizetős tanfolyamra, amire menni szeretnél.

Árufeltöltő? A multik most elég jól fizetnek, és emberhiány van a kereskedelemben.

2018. febr. 19. 19:49
 17/106 A kérdező kommentje:

Képzeld már probálkoztam is az Aldinál ami itt van közelben, Árufeltöltőnek. Sőt. olyan betanitott munka az Aldi logisztikai központban hogy vannak a raklapok, és rá kell tenni a kartonokat napi 6 órában. És tetszene is, melette tanulás, meg közben pénz keresés, De visszajelzést kaptam, hogy sajnos most nem rám esett a választás, és itt betanitott munkákról beszélünk.

Ami jó az az Aldi meg a Lidl, normális fizetnek viszonylag, bejelentett munkák, cafetéria, stb.

Ellentétben egy tescoval, ott még diákként dolgoztam, ahol lenézi a fönők az árufeltöltőket, kevés fizetés, nuku betegszabadság, stb. Diákoknak nappalis diákoknak jó, mert diákszövetkezet által több a fizetés, de mint ugymond utcáról jött ember, nagyon kevés fizetést kap, és hétvégén is kell dolgozni.

Nem a munkával van a porblémám, hanem azzal hogy nem találok.

Oké nincs sok választási lehetőségem, de olyan helyen szeretnék dolgozni, ahol fejlődhetek, de mellette nem néz le a fönők, az sem baj ha nem bejelentett csak fizessen és tudjak gyűjteni.

De sheol nem találok, gyári munkákat sem.

Az a bajom, hogy mivel nincs, szakképzetségem, ezért egy területhez sem tudok elmenni dolgozni, viszont már mindenki tud angolul legtöbb ember, vagy rendelkeznek jogsival vagy szakmával, és őket veszik fel a betanitott munkára.

Aztán sokan meg kimennek külföldre.

De nem jelentkezhetek, pl. villanyszerelőnek ha nincs mega szakmai tudásom.

Nem véletlenül van ősidők óta kitallva hogy elöszőr tanulás, aztán munka, aztán pénz aztán boldogság és élet, ha sok a pénz.

De levagyok maradva, sokan már 23 évesen diplomával rendelkeznek, szakmával kezükben én meg lemaradtam.

Ez engem bánt, mert jóképességű vagyok viszonylag,. mégis lemaradtam, nem részletezem hogy miért, mert ez bonyolult, de lemaradtam a tanulással, és most szivok, Mert nincs munkám.

2018. febr. 19. 20:34
 18/106 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló vagyok ismét. Nekem senki ne mondja, hogy lehetetlen. Érettségi után eltartva magam elvégeztem az egyetemet. Nem azért mert nem támogattak volna, hanem azért, mert így akartam.

Végig dolgoztam az egyetemet (először egy tanszéki projekten, majd később diákmunkán) és természetesen most is dolgozok már szakmában. Soha nem esett le a karikagyűrű az ujjamról, ha unalmas monoton munkát kellett végeznem (csomagolás, gyári munka, takarítás) és call centerben is dolgoztam, ami nem egy álommeló.

Nem tudom hol laksz, de nem hiszem, hogy 30-40 km-es körzetedben nincs olyan gyár vagy élelmiszerüzlet, ahol dolgozhatnál. Például az a gyár ahol én dolgozok hiány van a betanított munkásokból.

2018. febr. 19. 20:56
 19/106 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos van h a munkáltato ránéz az emberre és elküldi,okkal,mert tisztán látja h csak teher lenne nem munkaerő.. Ha vakit mindenhonnan elküldenek,annak oka van,és nem a munkaltató a szemét,az h nem alkalmazza senki,elárul sok mindent,ki akr olyat aki csak ott van kifogásokkal él,mindenre,picsog,nyávog,feltart,mindent elront,hátráltat,stb..
2018. febr. 19. 20:58
 20/106 A kérdező kommentje:

" Nekem senki ne mondja, hogy lehetetlen. Érettségi után eltartva magam elvégeztem az egyetemet. Nem azért mert nem támogattak volna, hanem azért, mert így akartam. "

Örülök hogy te elvégezted, nekem ahhoz újra kéne járnom a 12 osztályt hogy sikerüljön egy 5-ös érettségi hogy felvegyenek.

És amig az ember egyetemistam nővérem is igy végezte el a kommunikáció szakot , saját maga állitotta össze a órarendjét, és mivel nappalis volt járhatott diákmunkára.

Diákmunkára meg mindenkit felvesznek, aki regisztrál diákszövetkezethez, ot nincs állásinterjú meg ehhez hasonlók.

Én nem mehetek nappalira csak hogyha újraérettségizek, de bevallom nem akarok diplomát, mert 3 és fél év, mire végeznék kb. inkább egy kétkezi szakmát, csak hát sehol nem oktatnak, pedig azt mondják hiány van. [link]

Ebben az iskolában néztem-.

Csak érettségi utáni nappalin inditják 2 éves közismereti tantárgyak nélkül.

Nekem ide kellenne vagy kellett volna mennem.

De nappalira nem vettek fel a korom miatt. estin meg nem inditották el, pedig ez lenne a legjobb, lenne gyakorlati hely is meg minden.

Ami ilyen iskolarendszeren kivűli gyorstalpaló tanfolyam, na ott meg nem lehet megtanulni a szakmát és azok mennek akik már dolgoznak és a cég kifizeti a tanfolyamot.

Nekem 2 éves nappali iskolarendszerű érettségi utáni képzés kell, de már jó pár éve szeretnék, .Sokan rögtön érettségi után mennek. Van az a mondás egy jó szakma felér egy diplomával.

Hiány van kétkezi munkásokból, ezért is lenne nekem jó.

Az lenne a megoldás az én problémámra hogy kérvényezni kéne, hogy mehessek nappalira aza 2 év most mit számit? Meglenne a szakmám, és aztán tudnék benne dolgozni, csak nem tudom hogy lehet,. mert nagyon szigoruan nézik, ha már 1 napnál is idősebb vagyok mint 24 akkor nem mehetek:(

2018. febr. 19. 21:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!