Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak hogy elmehessek...

Mit csinaljak hogy elmehessek dolgozni?

Figyelt kérdés

26 eves leszek tavasszal,es meg soha nem volt munkam,csak ilyen alkalmiak, munkakozvetito es egyeb lehuzos, cegeknel.

Volt olyan hogy nem fizettek ki. Tbmet nem fizettek nem jelentettek be.

Szeretnek dolgozni de ismertseg nelkul lehetetlen. Szuleim szegenyek en is az vagyok, es nekem nagyon nehez elviselnem azt hogy, ok tartanak el es mi lesz kesobb?

Semmilyen munkat nem talalok, amit talalok nehez fizikai munka 0 penzert, es volt olyan hogy korhazba vittek el, mert gorcsos beteg vagyok, beleertve az epulepsziat is.

Szakmam nincs, csak 12 osztalyt erettsegi kozepiskolat vegeztem el.

Nem vagyok annyira okos hogy egyetemen tanuljak, ami meg lekot szakma,az a viz es csatorna kozmuszerelo, illetve a gyogymasszor, meg a festo mazolo es tapetazo.

Ez a 3 ami engem erdekelne es munkat is lehet veluk talalni, de estin egyik iskola sem indit, ami pest megyeben van, nappalira meg azt mondta az iskola hogy nem jarhatok a korom miatt.

Tanfolyam meg irreallisan draga pl egy festo az oktav felnottkepzesi kozpontban 400 ezer ft alsohangon es csak 8 honapos.

Ott csak azok mennek akik mar dplgoznak a szakmajukban es csak papir kell.

Szoval nem tudom erre a mwgoldast, szuleimnek meg magamnak szeretnek segiteni, de normalis bejelntett 8 oras munka sehol nem talalok amit vegzettseg nelkul lehetne vegezni,es krsobb esetleg a ceg beiskolaz ,semmit nem talalok es nagyon el vagyok keseredve.

2018. febr. 18. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
Akkor menj el egy munkaközvetítő céghez (prohumán, trenkwalder, job and careeer stb.)
2018. febr. 20. 13:11
 32/106 A kérdező kommentje:
Prohumnal voltam. Atveros az is meg a profiled is. Trenkwalder is.
2018. febr. 20. 14:23
 33/106 anonim ***** válasza:

De mért nem képzed magad? Az érettségihez legalább 4 évig 2 nyelvet kellett tanulnod, egy. Az első 2 OKJ ingyenes, kettő.

??...

Vidéken néztél munkát? Sok helyen a szállást biztosítják, a Mü. Kp. is fizet 100 000 Ft albérlettámogatást...

Kérdezgeted-e az embereket a közértben, munkaügyiben, stb., hogy nem tudnának-e munkát? Aki nálunk a Mü-i Kp-ba jár, majdnem mindenkinek van valami bevételi forrása, másodállás-szerű.

Amiket eddig linkeltem, megnézted?

2018. febr. 20. 14:29
 34/106 anonim ***** válasza:
Hagyjuk semmi jo.. Dugd a fejed a homokba..
2018. febr. 20. 15:16
 35/106 anonim ***** válasza:
Tudod mit akkor siránkozz egész nap, nehogy tegyél az életedért valamit. Miért lenne már minden átverés? Több ezer ember dolgozik munkaközvetítőn keresztül. Én pl. dolgoztam fél évig a pro humánnal, tesómnak a job and career-hez volt szerencséje és nem volt átverés. Bementem aláírtam a szerződést, ledolgoztam a 8 órát minden nap és fizetést kaptam.
2018. febr. 20. 15:27
 36/106 anonim ***** válasza:
26 évesen miért másokat okolsz mindig a saját kudarcaidért,minden rossz mindenki átver,mindenki hibás.. Ugyan,ne a szent lelket várd,menj,lépjél.. Mindenki elküld persze mert látják h mindig a hogyan nem lehet vmit megcsinálni süt belöled,meg a kifogásokat sorolod háritasz,nem az h igenis megakarok vmit csinálni. Te dolgozni nagyon nem akarsz hiába irod h igen, akkor nem minden kommentedben csak picsognál,és kifogást háritast irnál. 26 éves vagy papiron de fejbe még nem ott tartasz..
2018. febr. 20. 15:40
 37/106 A kérdező kommentje:

Tudod mit dolgozz ketnapot a prohuman nevu munkakozvetito cegnel es nezd meg hogy megkapod e fizetest amiert megdolgoztal 80 szazalekban nem fogod megkapni,es hiaba jelented fel oket, nem fognak semmit sem csinalni.

Erettsegivel kezi rakodonak, esetleg takaritonak vennenek fel, erettsegi az nem szakma,az egy belepo az egyetemre vagy felsobb foku kepzesekre.

Tehat olyan igy mintha 8 altalanosom lenne, es 8 altalanossal nem sok valasztas van, es fokent a kisebbsegi nepet alkalmazzak ha ertitek mire gondolok.

Es igen kifogasokat keresek miutan 2 honapomat nem fizettek ki tavaly ,vagyonor voltam, es eltunt a ceg. 24 oraztam, es nem fizettek ki. Tobb mint 140 ezerrel.

Mondanam azt hogy kimennek kulfoldre de nincsenek kapcsolataim.

Semmi

Erettsegi semmit sem er, az csak egy papor hogy van egy keves eszed, a szakma er valamit amivel lehet dolgozni.

De addig , amig nincs penzem nem tudom elkezdeni es az ido megy, ha igy megyek 27 evesen is itthon leszsk ,evek alatt semmi sem valtozik. Ha tudtuk olyat amit en tudnek vegezni es nem kell hozzza szakkepzettseg,de megis legalabv 130ezret megkapom, akkor linkeljetek be. Vagy keressetek ti sem fogtok talalni, csak a szatok nagy hogy miert nem dolgozol?

Nezzetek korbe legyszives es meglatjatok.

2018. febr. 20. 16:31
 38/106 anonim ***** válasza:

37: Nem tudod, hogy szerződés nélkül nem szabad munkába állni?

Akkor mondom.

Szerződés nélkül nem szabad munkába állni.

Ezekre a munkákra hogyan tettél szert?

2018. febr. 20. 16:52
 39/106 anonim ***** válasza:

Ezek szerint csak interneten keresel, pedig többször elmondtam, hogy NE interneten keressél, hanem kérdezgessed meg az embereket, akivel találkozol, vagy indulj útnak magad és ajánlgassad magadat.

elmondtam azt is, hogy NE állásban gondolkozzál, azt se olvastad el és nem is reagáltál...

Kb. 7 erről szóló kommentet írtam, de egyiket se olvastad el és nem is reagáltál rá.

2018. febr. 20. 16:58
 40/106 anonim ***** válasza:

30 mp. volt megtalálni:

[link]

2018. febr. 20. 17:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!