Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak hogy elmehessek...

Mit csinaljak hogy elmehessek dolgozni?

Figyelt kérdés

26 eves leszek tavasszal,es meg soha nem volt munkam,csak ilyen alkalmiak, munkakozvetito es egyeb lehuzos, cegeknel.

Volt olyan hogy nem fizettek ki. Tbmet nem fizettek nem jelentettek be.

Szeretnek dolgozni de ismertseg nelkul lehetetlen. Szuleim szegenyek en is az vagyok, es nekem nagyon nehez elviselnem azt hogy, ok tartanak el es mi lesz kesobb?

Semmilyen munkat nem talalok, amit talalok nehez fizikai munka 0 penzert, es volt olyan hogy korhazba vittek el, mert gorcsos beteg vagyok, beleertve az epulepsziat is.

Szakmam nincs, csak 12 osztalyt erettsegi kozepiskolat vegeztem el.

Nem vagyok annyira okos hogy egyetemen tanuljak, ami meg lekot szakma,az a viz es csatorna kozmuszerelo, illetve a gyogymasszor, meg a festo mazolo es tapetazo.

Ez a 3 ami engem erdekelne es munkat is lehet veluk talalni, de estin egyik iskola sem indit, ami pest megyeben van, nappalira meg azt mondta az iskola hogy nem jarhatok a korom miatt.

Tanfolyam meg irreallisan draga pl egy festo az oktav felnottkepzesi kozpontban 400 ezer ft alsohangon es csak 8 honapos.

Ott csak azok mennek akik mar dplgoznak a szakmajukban es csak papir kell.

Szoval nem tudom erre a mwgoldast, szuleimnek meg magamnak szeretnek segiteni, de normalis bejelntett 8 oras munka sehol nem talalok amit vegzettseg nelkul lehetne vegezni,es krsobb esetleg a ceg beiskolaz ,semmit nem talalok es nagyon el vagyok keseredve.

2018. febr. 18. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/106 anonim ***** válasza:
86%
Munkaügyi központ is indít tanfolyamokat, ha bekerülsz ingyen tanulhatsz sőt sokszor még kis juttatást is adnak. Az tuti hogy festő és gyógymasszőr szokott indulni.
2018. febr. 18. 20:34
 2/106 A kérdező kommentje:

Voltam bent a jokepzesen vannak fent a tamogatott szakmak sem a festo nem indul sem a gyogymasszor.

www.jokepzes.hu

2018. febr. 18. 20:39
 3/106 anonim ***** válasza:
89%

Gyár? Gépsor? Az nem nehéz fizikai munka, csak baromi unalmas. Mellette tanulj.

Vagy takarítás?

2018. febr. 18. 20:40
 4/106 anonim ***** válasza:
83%

Én is azt akartam mondani, mint az első.

És utána ne alkalmazott akarj lenni, az rettenetesen lepusztuló ágazat, magadat hirdessed. Adózni magánszemélyként is tudsz, vagy cégként.

2018. febr. 18. 20:40
 5/106 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként mihez van kedved, tehetséged?
2018. febr. 18. 20:42
 6/106 A kérdező kommentje:

Hat jol festek , meg a gogymasszor azert jo mert ahhoz csak egy masszaszagy kell, es mehetek magan vallalkozni , emberekhez meg ugye eros a kezem mivel srac vagyok es nem cagyok az a sovany alkat.

Nem tudom mihez van tehetsegem.

Dolgoztan gyarban, elojottek gondolatok, mivel nem ment az ido, mint egy elo zombi, dolgoztam mosopor gyarban csomagolni kellett ugyanaz a mozdulatsor 12 oran kereztul mint egy beprogramozott gep es kb 3-het mulva feladtam.

2018. febr. 18. 20:46
 7/106 anonim ***** válasza:
2018. febr. 18. 20:48
 8/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak bántani, de mintha nem akarnál dolgozni. Aki akar az dolgozik, aki nem az kifogásokat keres. Beírod a googlebe, hogy munka és a várost, ahol dolgozni szeretnél és beadod a jelentkezésed azokra a helyekre, ahova megfelelsz. Átmenetileg bármit vállalj el. Végzettséged nincs, így valószínűleg csak betanított munkát találsz. Gyárba operátornak rengeteg helyen keresnek betanított munkást. Vagy menj el árufeltöltőnek. Esetleg menj el segédmunkásnak egy festő mellé, így még ismeretséged is lehet. Közbe meg el tudsz végezni egy tanfolyamot.
2018. febr. 18. 20:49
 9/106 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyett. Kifogás mindig van h vmit ne kelljen megcdsinálni. Mindig van munka. Árufeltöltö stb. Ha meg idegrendszeri a problémád én inkább a leszázalékolást javaslom,minthogy bekattanj és az emberek körülötted csesszenek rá..
2018. febr. 18. 20:53
 10/106 anonim ***** válasza:
100%

26 évesen elég szégyen, hogy a szüleiden élősködsz és ha az én gyerekem lennél bizony már kiraktalak volna a fenébe, mert nem AKARSZ dolgozni.

Munka van, de neked derogál jelentkezni, meg kifogásokkal jössz.

Van ilyen ismerősöm, 30 éves életképtelen kis hülye, nyávog hogy nincs munka, stb., holott kapásbül három multi i van, ahol 100% alkalmaznák.

De persze neki nulla tudással ilyen-olyan állás kéne. :D Tiszta gáz a csaj, persze az még gázabb, hogy a szülei elnézik neki a pi.avakarást.

2018. febr. 19. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!