Mennyi munkanélküliként töltött idő után vállaltál volna el bármilyen munkát? A család noszogatott, ha nem láttak eléggé aktivnak a munkakeresésben?
Bármilyen munka alatt persze nem azt értem hogy elmész prostinak,hanem tegyük fel x végzettséged van,de csak mekibe vesznek fel vagy takaritani.
Mennyi idő után mondtál volna igent bármire ami legális?
A családod,főleg ahol kettesben éltek,párod noszogatott?
Vagy a környezetetekben mit láttok?
És sok évig hogy lehet valaki munkanélküli fiatalként? (50 felett még megértem,senki nem akar alkalmazni,pici babás nő detto)
még nem pontoztam senkit,nem is néztem
de valaki nagyon ráér,ha már az utolsók is pontozva vannak
majd holnap,ma már késő van
napi 6ezerért?
130ezeres nettó fizut jelent ez kb,ennyit itt észak-magyarországon alig kap bárki,legtöbben minimálbért,ami kb 3500 Ft-ot jelent naponta
"Napi 6ezerért bárki elmenne!De manapság 420ft-os órabérek vannak...8 órával számolva,az napi 3360ft"
OK!
Akkor még szép, hogy a segélyt választom, mert az is megvan annyi, nekem aki utsó évben 100 nettoval volt bejelentve előtte meg 140-175 nettoval multinál egy éven át és akkor nem kell 3 ezer forintért bohóckodnom, és úgy feketézek meg seftelek, ahogy tudok mellette.
Bocs de ingyen a pap se harangozik!
MEg nem igazán értem miről beszélünk...
420 as órabér?
Ne röhögtessetek! Az a marha aki annyiért megmozdul!
Fotós haver 1800-2800 ért kattingat egy órára + csinál utómunkát + anyag.
Ha kell számla is akkor + áfa.
30 éves budapesti nő vagyok.
5. hónapja vagyok itthon.
csak a zepter és más adathalász cégek hívtak eddig vissza.
meg most egy világvégi fitness terem, ahová reggel 6 ra kellett volna járni és éjfélig tartott a munkaidő.
azt köszönettel kihagytam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!