Munka mellett lehet családi életet élni? Nektek hogyan sikerül?
A férjemnek 160 km-re kell majd eljárnia dolgozni. Kb reggel 6-kor fog indulni és 5-körül ér majd haza. Azt mondta, munka mellett semmire sem lesz ideje, így döntsem el most én, hogy elvállalja-e a munkát. Azt mondta két lehetőség van:
1 - dolgozik és lesz pénzünk
2 - a családjával (velem és a gyerekkel) foglalkozik és éhezünk.
Ezt valóban nem lehet összeegyeztetni? Nincs arany középút? Nem úgy van most se, hogy hazajön a munkából és neki kell főzni, meg takarítani, bevásárolni, vasalni, mert azt én megcsinálom és a gyerekkel is foglalkozok (11 hónapos). Munka mellett valóban nem fér bele, egy közös séta, vagy játék? Engem már most is hanyagol. Több, mint 1,5 éve nem szeretkeztünk. Kb 4-5 havonta nézünk meg együtt egy filmet :(
Nem értem, ha nekem a házimunka és a gyerek mellett jut időm arra, hogy fát metsszek, kutyakakát felszedjek, virágoskertet gyomláljak és napi 3 órát sétáljak a lányommal, akkor neki miért nem fog sikerülni, hogy velünk legyen pár órát. Mit csinálok rosszul?
Szerintem lenne rá(tok) ideje ha akarná.Meglehet oldani.Férjem hajnal 5kor megy el és este 21re ér haza és van ideje ránk(én+kisfiúnk).
Miért nem költöztök oda ahol a munkája lesz?Sok időt megspórolhatnátok!
Vállalja el mindenképp,nem éhezhet egy 11 hónapos!
Délután 5 után azért még bőven ráérne kicsit veletek is lenni. Ha akarna...
De ha még most sem teszi, pedig még nem 160 km-re jár munkába, akkor ott nem veled van a gond.
Ő most is sokat dolgozik, panaszkodik is miatta, hogy fáradt, de mégis este fél 8 körül megvacsorázik, utána beül a tv elé és barátok közt-öt néz, meg meccset. Én kb este 10-kor tudok először leülni. Meg néha ilyenkor pár percre. Nem értem, hogy miért fáradtabb nálam. Ha kérem, hogy legalább nézzünk együtt tv-t és ne legyünk külön, mindig azt feleli, hogy ő kapcsolgatja a tv-t össze-vissza.
Nem költözünk oda, mert lehet, hogy csak 1 évig lesz ott munkája. Nem érné meg eladni a házat. Ráadásul a gyereknek sem lenne jó egy nyugodt, tiszta faluból felköltözni Pestre.
Hát, érdekes munka ez, ugyanis én is kb. így indulok el, és este 6- fél 7 mire hazaérek, pedig csak 25 km-re dolgozom az otthonomtól...
Szóval, ezek szerint ez nem egy teljes munkaidős állás. Nem találna hasonlót, vagy akár teljes munkaidőt közelebb is?
arra van ideje amire akarja
mi is 5-6 körül érünk haza,vacsifőzés,kis házimunka(mindketten),mégis van időnk egymásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!