Lionsgate app hogyan működik?
Hát kiváncsi vagyok…
Én eddig sem hittem, inkább csak féltem a bent levő embereket, vagy az újonnan beszervezett ismerősöket.
Mi van ha tényleg azért tartják vissza, hogy ne napi össze-vissza legyen, hanem heti kifizetés.
Nem akarom, és remelem nem ez lesz…
Mert már a végét várnám..
Remélem mindenki tudja, hogy azok akik a Formális csoportban az elmúlt napokban körömszakadtáig védték a céget és buzdított mindenkit, hogy fizessen be, AZOK MIND JELENTŐS RÉSZBEN FELELŐSEK A FRISSEN BELÉPŐK MOST ELBUKOTT MILLIÓ KAPCSÁN. És csak remélhetik, hogy a vak hitük és buzdításuk miatt nem lépett be olyan is, aki most szó szerint mindenét elvesztette, és kilátástalanságában esetleg kárt akar tenni magában (vagy másokban).
Tudom, ijesztően hangzik ez, de aki benne van a csoportokban, látja, hogy milyen embereket húztak be, hitelből, havi fizetésüket, minden megtakarításukat beletéve. Nekik nehéz lesz most talpra állni.
Pl. 382, 384 vagyok.
Tényleg nem akarom azt mondani, hogy "én megmondtam", hogy ma vége a bulinak, de ugyebár tényleg vége...
Remélem most már akik eddig kételkedtek ebben (a telegramos csoportban is rendesen szétszedtek), azoknak is világos, hogy olvasni kellett volna a jelekből.
És szomorúan tájékoztatom azokat a kedves "tagtársakat", akik el akartak jönni megnézni engem alsógatyában táncolni a Parlament előtt (ha tovább megy a cég), azok hoppon maradtak, mert az esemény (sajnos) elmarad. (Én is örültem volna, ha ott táncikálok, mert akkor megy az LG tovább.)
Akik mohóságból léptek most az utolsó pillanatban, azoknak nem tudok mit mondani, viszont akik pedig nehézkes helyzetükben egy kis reménysugarat láttak, azokat tényleg sajnálom, bár ezzel sokra nem mennek, a pénzüket nem kapják vissza.
Bevallom én is bent vagyok de mi t kondolkodó ember tudtam hogy kamu.
Elszomorít mennyi buta ember van.
Màr 2 napja nem fizetnek.
De jókat nevettem az igazgató néven
Aki jonathan rosen rs nem is létezik.
Na meg az etelka az a vèn ....
Remèlem előveszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!