Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/712 anonim ***** válasza:
100%

egyébként engem is ez szomorított el, bár én is inkább ijesztőnek tartom. hogy ezt csomóan tényleg elhiszik. az egészet, ahogy van.

én meg sem szólalok sehol, kiszedem a pénzt belőle, aszt hello.

valamelyik este az egyik főcsaj (aki szerintem nem is csaj, se nem szláv, ahogy írják) konkrétan (koreai vagy kínai vagy mittomén) keleti írásjelekkel tarkított szöveget forwardolt be. pont láttam. ami alátámasztja az elméletet, miszerint ez távol-keletiek bulija.

gyorsan törölte, javítva berakta ismét. szóval nincs itt semmi extra, ez pontosan az, aminek tűnik.

jaj, az ipmet elfelejtettem eldugni! :DD

2023. márc. 1. 20:10
 402/712 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem hogyan lehet ezt elhinni, bár már annyira hihetően mondták, hogy lassan én is elhittem 🙈
2023. márc. 1. 20:12
 403/712 anonim ***** válasza:
100%
De az meg kicsit bosszantó, hogy aki benne van jól jár. Pedig csalás lenne.
2023. márc. 1. 20:13
 404/712 anonim ***** válasza:
100%
De az eddig is világos volt,hogy kínaiak!Ezzel nincs is baj.A baj azzal van,hogy egy MAI "konferencián" egy bizony xy igazgató tartott beszédet.Telegramon kint a fotója.Lementettem.Google.Természetesen netes kép volt.....
2023. márc. 1. 20:14
 405/712 anonim ***** válasza:
100%

hát a csajra is keress rá instán (E.-ra, teljes névre, ha tudod, kit mondok). 0 like, de elég sok követő. még abban sem vagyok biztos, hogy nem AI-generálta képek :DDD

nem tudom, engem szórakoztat valami morbid módon ezt megfigyelni belülről, szerintem ehhez a szinthez, amit belőttek, jól összerakták, mert nyilvánvalóan megy a szekér. természetesen ez még így is nagyon basic. mint maga az oldal... viszont mennyit röhöghetnek rajtunk, jó isten.

2023. márc. 1. 20:18
 406/712 anonim ***** válasza:
100%
De meséljetek nekünk is, akik kívül vagyunk ! :D
2023. márc. 1. 20:22
 407/712 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg amúgy nagyon átlátszó. Nagyon amatőr. És mégis bosszantó, ha megy tovább.
2023. márc. 1. 20:23
 408/712 anonim ***** válasza:
100%

hát menjen még tovább, legalább jöjjön ki minél több lóvé! :D de lefújják ezt hamarosan, nyugi.

a kérdezőnek kintről :D a leggagyibb, vállalati bullshitgenerátor szövegeket képzeld el. meg benyögik, hogy mindenki legyen ott az online értekezleten (:DDDDDD), ami egy kamureg kamuszövegelése, aztán alatta lefordítják angolról, helyenként szarul... mert aki nem, annak letiltják a MUNKAvégzést!!! :DD persze, megszámolják az 5500 embert kb., vagy mennyi van ott benn.

"vállalati kultúra", "vállalati értékek", "pénzügyi osztály"... aszt szerintem max 7 kínai, aknés tizenéves nyomatja az egészet. szóval vicces. félelmetes.

2023. márc. 1. 20:30
 409/712 anonim ***** válasza:
100%

Végre az utóbbi pár hozzászóló reálisan látja a helyzetet.

Tényleg mókás (és elszomorító) belülről látni a csoportokat.

407: komolyan annyi vicces dolog van, hogy nem is tudom melyiket írjam le, de ígérem, egyszer még összegyűjtök pár gyöngyszemet. Nem akarok neveket írni (pedig megérdemelnék), de te is percekig fogod fogni a fejed a butaságukon.

Látszik, hogy vannak köztük értelmesebbek is, de ők meghúzzák magukat.

Ja, aki az IP cím kiderítéssel és tiltással okoskodik, tessék, itt az IP-m (213.181.199.14), de szerintem azt se tudja mi az az IP cím... (Aki látja benne a turpisságot, ne szóljon Évikének róla, szenvedjen csak vele ő...)

2023. márc. 1. 20:39
 410/712 anonim ***** válasza:
85%
Nekem sajnos az egyik ismerősöm még ma is hívott be embereket. Nem tudom, hogy ennyire hisz még, vagy ennyire a penz miatt.
2023. márc. 1. 20:39
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!