És holnap ez mikor derülhet ki? Napközben, vagy reggel? Hogy csend van, vagy utalják az akciós vagy a játék vagy minek lehet nevezni összeget.
Én egy olyan ember vagyok, akinek a testvére akart belemenni, de én nagy veszekedés árán lebeszéltem. Ő még hisz, és én vagyok a hibás hogy nem támogatom a tuti üzletet. Én pedig alig várom a véget, hogy meg tudjam neki mutatni, hogy ezért mondtam…
2023. márc. 1. 20:42
412/712 anonim válasza:
A mai napon tartott "értekezleten" egyébként március 7-ig érvényes a "dupla" akció!Ez is fontos dátum lehet.
2023. márc. 1. 20:48
413/712 anonim válasza:
412: Szerintem ne aggódj, ugyan lélegeztetőgépen van páciens, de kb csak 48 órája lehet hátra szegénynek.
Nyugodj meg és béküljetek ki a testvéreddel, pár nap múlva nagyon hálás lesz neked!
2023. márc. 1. 20:59
414/712 anonim válasza:
Csak nem B. Éváról van szó? Az egy birka. Ja meg aki fordította amit az igazgató mondott, az is. A végén inkább nem olvastam már tovább, rossz volt nézni az egészet.
2023. márc. 1. 21:00
415/712 anonim válasza:
412. De aranyos vagy. Köszönöm.
2023. márc. 1. 21:04
416/712 anonim válasza:
414.bocsi
2023. márc. 1. 21:05
417/712 anonim válasza:
415: De, "B.... Éva" A másik lángész az "Ami.a"...
Az értekezletek fordítása meg rendkívül bonyolult feladat (vagy beállítható automatikus fordítás a telegramon, vagy két kattintással lefordítja), de arra nem képes a fantasztikusan magasztalt fordító, hogy a "benzinkutat" kicserélje, aztán sokan meg nem értik, hogy miért akar még töltőállomást is nyitni (irodákra gondoltak egyébként)
2023. márc. 1. 21:20
418/712 anonim válasza:
És még lehet nyitni is fognak 🙈 én is hallottam olyan ismerős ismerősét, akik Miskolcon most fognak nyitni. Vagy legalábbis akarnak.
2023. márc. 1. 21:22
419/712 anonim válasza:
Pedig állítólag fizetett fordítók vannak. Azért nem cseréli le mert szerintem nem is érti miről van szó
2023. márc. 1. 21:31
420/712 anonim válasza:
Fizetett fordító? Ez elkerülte a figyelmem, úgy láttam, hogy pár lelkes tag másolja be a telegram által fordított üziket. Kezdetben ketten is harcoltak egymással, aztán végre csak egy maradt. Erősebb kutya b.szik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!