Lionsgate app hogyan működik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:09
451/712 anonim válasza:
454: Csatlakozom 455-höz, nehogy befizess!! Hálás leszel még érte nekünk nemsokára. 😀
452/712 anonim válasza:
Azt mondjátok Etelka is nyakig sáros?? Akkor őt fel is lehet jelenteni
453/712 anonim válasza:
Na végre összedőlt a kártyavár...
455/712 anonim válasza:
ma még egy külföldi vezető sehol nem szólalt meg. csak a magyarok írkálnak, és próbálják nyugtatni egymást, hivatkozva szórványos kifizetésekre. de hiába az ún. kifizetések. meglepne, ha akár 1-2 nappal is tovább húzná ez a dolog innentől. szerintem pont annyit fizetnek ki, hogy legyen mivel ideologizálni még a nyugit, meg a további emberek berántását, aztán au revoir
456/712 anonim válasza:
458: Nyakig, ki se nagyon látszik belőle.
Van egy terve, hogyan fogja megúszni, csak nem számított arra, hogy többen már túl sok infót gyűjtöttek ahhoz, hogy sikeres legyen az elszámoltatása.
Nagyon meg fog lepődni szegényke, főleg, hogy nem gyorsan lesz számára vége, hanem később, váratlanul verik bilincsbe, mikor már azt hitte megúszta.
Sajnos ez a bukottaknak sovány vigasz lesz.
457/712 anonim válasza:
Nekem most lépett be egy másik ismerősöm :(
460/712 anonim válasza:
465: Állítólag keddieket. De ritka mint a fehér holló.
De ne nevezzük fizetésnek szerintem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!