Lionsgate app hogyan működik?
Pár szösszenet annak megmagyarázására, hogy ma még miért nem kapott SENKI pénzt (pedig lassan este 10 van), és sokan a tegnapit se kapták már meg (a benne lévő hibákat direkt nem javítom):
„Offline munka világában 1 hónapig kell várni a fizetésre , ez még úgy gondolom , így is mérföldekkel gyorsabb , szerintem lehetnénk türelemmel az LG felé , ha már ennyi mindent tesznek értünk!”
„Persze, hogy nem aggódom. Ha aggódnék amiatt, hogy a mai kivonását még senki sem kapta meg, akkor nem jutottam volna arra, hogy ennek ellenere is csak befizetek egy M1-et. Mondtam már, hogy ez a cég nem kicsi, legalább akkora mint a Microsoft Word, vagy akármi.”
(Megj: M1 szint az kb 2,4 millió...)
„Legkésőbb 72 órán belül megfog jönni. Nem szükséges aggódni, nagyon levannak terhelve a pénzügyi osztályon, mivel manuálisan teszik , mindet egyenként ellenőrzik . S rengetegen vagyunk, napi kikérések , bónuszok ajándékfiókok, hirtelen nagyon megnövekedett ezáltal a kikérések száma. Így érthető, hogy kicsit most lassabban mennek a kikérések teljesitése . Az én hitem és , rengeteg másik emberé is töretlen ! Pánik keltés helyett pedig , oszlassuk el a kételyeket és merítkezzünk abból, hogy az LG már messzemenően bizonyította azt, hogy hitelesek. Így legyünk hűek és türelmesek hozzájuk, Mi is”
(Megj: Ha te mondod, biztosan megjön a havi!)
„Beérkezési sorrendben engedélyezi a rendszer. Eltérhet az idő a bankok közti tranzakció miatt is. 1-72 óra között lehetséges, leterheltségtől függően. Manuálisan történik ennek a kezelése, van amikor gyorsabb és van amikor lassabb , de Mindenkinek gond nélkül megérkezik . Nem szükséges aggódni. Illetve sokaknak van szüksége napi szinten a megkeresett pénzre, ez is pluszban leterheli a rendszert , de semmi gond nincsen .”
(Megj: Igen, hazai bankok között a mai világban akár több nap is lehet egy-egy átutalás... Jézusom!)
„Ja, én még ezt nem is figyeltem, hogy ma még senki sem kapta meg a mai kivonását. Amúgy meg a pénzügyön is lehet szabadnap, vagy betegség, áramszünet, sok a kiutalás, stb. Nem aggódom, szerintem ez a cég is van akkora, mint az IBM.”
(Megj: Ja, pont ma szabadnap, pont ma egész napos áramszünet... Ja, és az IBM ennek a cégnek a nyomába se ér ám!)
Több szerencsétlennek nem idézem az „önnyugtató” bejegyzését, de szerintem ők is be vannak sz@rva, hogy oda a pénzük. És akkor van aki dicsekszik, hogy ma 5 embert is beszervezett, csórikáim egy fillért se látnak már belőle viszont...
Ja, a gyakorikérdéses kommentelőre írták:
„Pont ez az, hogy az ilyen emberek vegere kell pontot tenni akik rontjak a ceg hirnevet!!! De kideritem az illeto IP cimet aki ott irogatott negativat es kizaratom a rendszerbol!”
(Megj: szerintem minden itt kommentelő most rendesen telerakta a nadrágját, a mosodaszámlát majd küldjük Évikének!)
de amúgy van itt streetsmart. elkezdik késleltetni a kifizetéseket, aztán maga a nép lázad majd fel, hogy inkább csak hetente kérik a lóvét, csak legyen pontos.
kreáld meg a problémát, aztán várd meg, míg ők ajánlgatják a saját maguk megszorítását. hol is láttam már ilyet lol
424: Szívesen!
A "Szerencsére én nem vagyok érintett" igazándiból csak nézőpont, illetve időpont kérdése.
Ha több, mint 1 hónapja benne lennél, akkor nyereséges lennél.
De akik az eddigi nyereségüket visszaforgatva, még pluszt pénzt is hozzáfizetve magasabb szintre léptek, azoknak bukta.
Van aki a fizetését tette bele, és a napi kikért pénzből élt. Vele most mi lesz?
Tudom, hogy undorító, de zseniálisan csinálták. De ehhez a végső nagy lehúzáshoz kellett a sok butuska tag mohósága, naivsága is.
Tényleg hihetetlen, hogy 3-4 nappal a nagy akciók kezdetekor kevesen rakták össze a kirakóst. Bár miért is gondolkodtak volna, hiszen egy komoly cég igazi alkalmazottainak hiszik magukat, és ez a lehetőség örökké fog tartani! Rosen és Theó urak is megmondták, miért is ne hittek volna nekik. Kamu képek, kamu profil...
És is kíváncsi leszek, mi lesz utána. Aki most elvakult hivő, mivel fog érvelni, elismeri-e, hogy tévedett és lehúzták. Vagy behúzza fülét-farkát inkább.
Legrosszabb és legbutább az lesz, aki még ezek után is védi a "céget", és figyeljétek meg, hogy holnap is ugyanúgy megy majd ez duma, hogy türelem, majd megjön a pénz, stb.
De érdekes módon ide már nincs képük kommentelni, sőt, a telegramos csoportban sem emlegetik a gyk-s kommenteket.
Lehet kezdik felfogni mi is folyik igazán?
426: Bizony, hiszen a letétet befizetik, de az 5 napos felülvizsgálat miatt egy fillért se látnak belőle viszont.
Tényleg hihetetlen, hogy ezt nem vették észre az emberek.
És az se gyanús nekik, hogy eddig flottul fizetett minden nap pár óra alatt, most meg már van akinek 2 napja semmi? Orrba szájba osztogatják az ingyenes fiókokat az új befizetések mellé.
Csak gondolkodni kellett volna emberek!
a mohóságot ne rójuk fel az embereknek, mert ha nem a top 0.1% mohósága diktálná a tempót globálisan, vagy top 5-10%, vagy akár az országban, akkor emberek nem szorulnának ilyen "okos" megoldásokra, sőt, több pénzzel kénytelenek lennének jobban is bánni, azaz magasabb lenne a pénzügyi intelligencia is.
jól láthatóan a legtöbben sajnos rászorulnak, és sokaknak nincs is 1-nél több ilyen dobásuk az életben, lássuk be.
én sajnálom ezeket az embereket nagyon. akkor is, ha naivak, ha nem tájékozódnak, ha szólnak nekik, mégsem értik... hinni akarnak. mert más nekik nem alakult az életben talán.
Március 11 Ferencziek tere valamilyen hotelban nagy gyűlés, de érdekes hogy csak a vezetők mehetnek...
Pedig de megnéztem volna, hogy mégis mi az anyja hátsó része.
Kedves P Etelkához aki az elejétől fogva unszimpatikus volt,lett volna néhány kérdésem, gondolom mindre lett volna valami lehetetlen válasz...
Azért ezek akik tartják az online találkozókat igen komolyak az egyik pl temetkezési vállalkozó 🤣
De ennyi szektást sehol nem láttam még, annyira fullba tolja némelyik a kretént, hogy sokszor nem hiszek a szememnek...
De a lényeg mindig csak pozitívan ha nem szépen szólsz repülsz, ez az új fajta demokrácia kibontakozása 🤣🤣
De amíg ilyen a gondolat:
Vesznek fel, de szerinted mennyi a betanulási idő, mire önállóan dolgozhatnak? Pénzkifizetésről beszélünk, nem csinálhatja a takarítónő....
Én támogatnék egy kötelező jellegü heti kifizettetést! (Heti 1x kérhetnénk ki, de cserébe tudom hogy másnapra a számlámon van a pénz)
Úgy, hogy csapatok vannak és csapatokon belül időrendben. Ha kisebb a csapat, amiben vagy, gyorsabb az utalás.ha nagyobb, lassabban. Ên így láttam. Ne felejtsük el, milyen sok lett a munkájuk az akciók miatt. De kell az ember, újabb stúdió, több kattintás kell.
Nekem is kell aggódni. Nekem már azt írja ki az app, hogy kifizetetlen. Tehát a rendszer rögzítette, szóval bármikor megérkezhet. 🙏
Héé emberek mi a probléma ...minden múkõdik ...ha kicsit kesik mivan! Õrûljetek hog ilyen lehetõséger kaptatok az LG -tõl🙏🙏
Tudod a világ vége 2012 volt és túl éltük. Holnap túl éli az LG a saját világvégét
Nah, több napos gondolkodás után végre eldöntöttem, hogy befizetek egy M1-re. Remélem jól döntök, és hát szurkoljatok....🙂
Ez az utolsó mindent visz majdnem 3 milliót pumpál be, hát mit érez az ilyen 🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!