Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után. Mit kell...

Állásinterjú után. Mit kell mondani, ha felhívnak telefonon, hogy engem választottak?

Figyelt kérdés
Köszönjem meg, hogy engem választottak? Vagy ti mit szoktatok mondani? Ez lenne az álommeló, de talán nem kellene nagyon ujjongni a telefonba.
tegnap 21:20
 1/8 onkelkarl ***** válasza:
82%

Én személy szerint nem szeretem a játszmákat, ha tényleg örülnék neki hogy felvetted az adott céghez, akkor azt örömmel fogadnám, esetleg egy várom a közös munkát, vagy ilyesmi.

Megköszönni egyébként lehet hogy konkrétan nem köszönném, végül is elvileg kölcsönösen jó nekik is és nekem is hogy felvettek.

tegnap 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
3%
Köszönd meg azt kész. 5 év múlva úgyis bánni fogod hogy nem a másikat választottad.
tegnap 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
3%
Sokadik hr-es csicska hivot fel valószínű tok mind1 mit mondasz, bár célszerű udvariasnak lenni...
tegnap 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
Oksi, köszcsi, puxa
tegnap 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Illik megköszönni minimum, csak az értesítés miatt is, engem konkrétan a főnök hívott és ráadásul 2 nap elteltével. 5 éven túl ott vagyok és - sokadik főnökkel - nem akarok váltani.
tegnap 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Megmondom hogy orulok neki. Ez valoszinu igaz akkor is, ha egyebkent nem megyek oda dolgozni mert van jobb. Es megkerdeznem, hogy mi a kovetkezo lepes, munkaajanlatot vagy szerzodest mikor nezzuk meg, meddig kell elfogadnom.
tegnap 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Megköszönöm, hogy értesített és megkérem küldje el a szerződést.

Olyanba már nem megyek bele, hogy első nap látom először a szerződést.

tegnap 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
"Nagyon örülök. Mik a további teendőim?" - én ennyit szoktam mondani ilyenkor.
ma 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!