Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/712 anonim ***** válasza:
70%

475 vagyok, én egy pici pluszban vagyok.

A fenti duma idézet volt a csoportból.

2023. márc. 2. 14:30
 472/712 anonim ***** válasza:
100%

476. Az egy dolog. De bűnrészes vagy csalásban. Ennyit megért a haszon?

Munkával édesebb lett volna, mint a bíróságon. És a sok ember majd amikor elkezd hívogatni, hogy hol a pénzük. Meg az utcán veszekednek majd veled. Biztos megérte. Nyugika…

2023. márc. 2. 14:31
 473/712 anonim ***** válasza:
85%

Sztem ma mar lepni akartak csak latjak h mennyi idiota hulye van aki meg a mai nap is fizet be😀 milyen jokat rohoghetnek h ennyi balfasz ember van. De azokat vennem elo leginkabb akik az elmult 3 napban hozztak be az embereket! Meg azokat akik ezt ugy adtak elo h biztos dolog! A sok falusi kis egyszeru suta ember meg mindent elhisz.

Lehet ezekkel a rendszerekkel penzt keresni de csak ha az elejen fizetsz be.. de amugy nem ertem h miert nem tajekozodnak az mielott fizetnek… ezernyi info van ezekrol a rendszerekrol.

Az biztos h etelka telefon vonala izzani fog az elkovetkezo napokban…😀😀

2023. márc. 2. 14:32
 474/712 anonim ***** válasza:
78%

Voltunk többen akik már hetekkel ezelőtt figyelmeztettek mindenkit hogy egy egy csalás és jobb vigyázni...persze akkor egyből megjelentek az analfabéta trollok hogy miért szólunk bele más dolgába nincs itt semmi látnivaló...hát úgy tűnik van.

Bevallom most hogy az összeomlás ilyen ütembe kapcsolt este bontok rá egy popcornt és egy üdítőt.

Arra ugyan kevés az esély hogy a főkolomposok a dutyiban végezzék de azért annak szurkolok hogy azok akik sok embert szerveztek be a rokonok és barátok közül azoknak most a kicsi buksiját néhányan a falba ütögessék :)

2023. márc. 2. 14:33
 475/712 anonim ***** válasza:
22%
477-es vagyok. igen, részemről nyugika van, mert én nem szerveztem be senkit magam alá :D elmeséltem embereknek, de mondtam, hogy tudni lehet, ez micsoda, szóval kísérletként csinálom. túl ostoba vagy, hogy értsd, miről beszélek, úgy tűnik. ÉN szálltam be, saját felelősségre, és pluszban vagyok. fáj, nem fáj, ez van. :)
2023. márc. 2. 14:34
 476/712 anonim ***** válasza:
91%

Sziasztok!

Sajnos a mai napig toboroznak embereket a "mentorok" és még mindig ugyan azt az idétlen LG filmes dumát nyomják.

2023. márc. 2. 14:40
 477/712 anonim ***** válasza:
79%
476. A bíróságon is ezt mondd majd. Amikor adócsalással gyanúsítanak. Mindegy mint mondanak, adózni kellett volna a penz után. Kérdezz meg egy navos ismerőst, ne ott higgy azoknak. Ez illegális pénzmozgás, be nem vallott jövedelem. Adócsalás magyarul. / volt navosként mondom ezt/
2023. márc. 2. 14:49
 478/712 anonim ***** válasza:
8%

:DDD le vagy maradva. pontosan tudom, hogy kell utána adózni, nem tegnap kezdtem a kriptózást :) ja, mert abban kértem ki. usdt-ben. na, erre mit lépsz, exnavos? :) semmit ne lépj inkább. próbálsz csak vergődni.

kockáztattam, nyertem, és nem tudnak megfogni semmivel, mert nem csináltam semmi törvénytelent. nyeld le szépen. egyszer neked is bejöhet, ha nem vagy végtelenül keserű ;)

2023. márc. 2. 14:55
 479/712 anonim ***** válasza:
89%
Úr isten. Te nagyon rossz állapotban vagy 🙈
2023. márc. 2. 14:56
 480/712 anonim ***** válasza:
0%
csak szeretnéd ;)
2023. márc. 2. 15:02
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!