Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/712 anonim ***** válasza:
100%
Azóta ?
2023. márc. 2. 15:47
 482/712 anonim ***** válasza:
100%

Egyre elkeserítőbb, hogy a telegram csoportban az emberek mennyire hisznek még.

Jól kitalálták ezt a 72 órát (hogy max ennyi idő az pénzkikérés), és hiába telnek az órák, hiába tegnap óta csak alig küld be pár ember kifizetést igazoló képet, ezek csak a 72 órát hajtogatják. És még akkor is ott a kiskapu, hogy szólj a mentorodnak, ha mégsem kapná meg 72 órán belül, hiszen ők is tévedhetnek, kimarad egy sor az utalásnál stb.

Szóval ebben van még 1-2 nap, hátha addig is fizetnek be emberek. De ez semmiképp se nevezzük normál működésnek!

Lélegeztetőgépen van a páciens (azaz az LG), de már agyhalott sajnos.

Mint a legtöbb telegram csoportban lévő kommentelő...

2023. márc. 2. 15:49
 483/712 anonim ***** válasza:
68%
Plusz majd jön a hétvége. Hétvégén gondolom nincs utalás. 😝
2023. márc. 2. 15:51
 484/712 anonim ***** válasza:
17%
Nem az appoknak kellene először eltünniük, ha bedől ez az egész?
2023. márc. 2. 15:52
 485/712 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem jövőhét közepéig elhúzzák… addig 72 óra, hétvége… most kezdődik a hét..
2023. márc. 2. 15:56
 486/712 anonim ***** válasza:
100%
Volt 7végén is kiutalás. Nem kizáró ok.
2023. márc. 2. 16:21
 487/712 anonim ***** válasza:
100%

": szia. Igazad van, hogy nem telt le a 72 óra. Itt a baj az, hogy első ránézésre ez a rendszer egy piramisjáték. Itt van egy mondvacsinált gazdasági válság és sokan egyik napról a másikra élnek és a maradék kis pénzüket, az utolsót adták oda hogy legalább a rezsire fussa. Emlékszel a Megyeri híd építőire? Nem lettek kifizetve és öngyilkosok lettek többen közülük. Remélem neked lesz igazad és ez egy jó cég és mindenki megkapja a pénzét. Ha nem, akkor az azt jelenti, hogy valaki sok pénzt csalt ki egy csinos kis nőnek a profilképével akit Katherinnek nevezett el, és egy másikkal akit Jonathan Rosennek nevezett el és szépen lelép úgy kb 500.000.000Ft-tal. Megvan neked ennek a két embernek az elérhetősége? Találkoztál velük valaha? Az ügyes csalók úgy dolgoznak hogy először beetetnek, fizetnek, majd ígérnek egy jó nagyot, akkor beszedik a nagy pénzt és lelépnek. Kérek mindenkit hogy legyen higgadt. És csendesedjen el."

lassan azért jönnek az épelméjű kommentek, amik segítenék a megvilágosodást, bár már eléggé későn, ha pénz van benne, és bukóban vannak...

2023. márc. 2. 16:22
 488/712 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi vagyok ma hány ember kapott fizetést.
2023. márc. 2. 16:45
 489/712 anonim ***** válasza:
100%

496: Mai kikérést? Senki. Tegnapi kikérést? Ha jól láttam ilyet se.

Keddiről dicsekednek egyesek.

De azt az apróságot nem veszik észre, hogy oké, hogy esetleg sok embernek kell utalni, de mindig kéne valakinél csipognia a telefonnak, hogy pénze jött. Amiről betenne képet. De alig van egy két kifizetésről kép.

Ez nem esik le senkinek?

PE is írt nemrég egy gyöngyszemet (alább idézem), mikor végigolvastam kiszaladt hangosam a számon, hogy "EZ HÜLYE!"

"Akik itt negatív dolgokat írogatnak, lenne néhány kérdésem:

-Mióta dolgoztok az LG-nél?

-Vettetek már ki pénzt?

-Mire alapozzátok, hogy nem kapja meg valaki a pénzt?

-Miért nem lehet egy kis türelemmel lenni a cég felé?

Eddig is volt olyan, hogy várni kellett, de senki sem generált pánik hangulatot.

-Jó lenne, ha egy kicsit mindenki foglalkozna a saját csapatával és egy kicsit tanulna az eddigi tapasztalatokból.

-Attól, hogy pánikot keltetek, senkinek sem ér előbb a számlájára a pénz. Nekem sem"

Ez hülye. Ja, ezt már mondtam. De az is igaz, hogy ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. Menne inkább vissza takarítani, ha már ebből élt sokáig.

2023. márc. 2. 16:54
 490/712 anonim ***** válasza:
100%
500: Teljesen egyetértek veled! :)
2023. márc. 2. 17:54
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!