Lionsgate app hogyan működik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:09
511/712 anonim válasza:
nem én voltam én kb 2 hónapja nem vagyok bent mert kiáltam magamért mert én nem nyaltam mint ti a mentoroknak 🤣🤣🤣
512/712 anonim válasza:
Senki nem nyal a mentoroknak, szerinted egy piramisjátékban lehet nyalni?
Gondolkozz vagy gombolkozz!
513/712 anonim válasza:
kontraproduktív neki reagálni, az a kajája. majd abbahagyja, ha magában nyomatja csak. ismerem már ezt a típust, szót sem érdemel
514/712 anonim válasza:
Inkább arról meseljetek mi újság? A feltöltő oldal még él. Nekem az ismerősöm most rakott ki egy hirdetést, hogy tuti munkát tud.
515/712 anonim válasza:
megszakértette a magyar, szintén bepalizott néni, hogy minden rendben. állítólagos vezetéktől továbbra sincs semmi. aztán nem nyitották vissza a fő csoportot, ahol dumáltunk. szóval nincs híráramlás, nincs probléma, gondolom, ez az elv. már ha van még elv, és a főcsalók nem süttetik már a pöcsüket rég a bahamákon. hátrahagyva a lúzer képviselőiket. nem lesz itt már semmi szerintem
516/712 anonim válasza:
Megy a toborzás...
A kifizetés kevésbé...
A fő csoport még mindig nincs nyitva...
De legalább Etus megmondta a frankót 🤣
518/712 anonim válasza:
Miből tudod ilyen határozottan?
519/712 anonim válasza:
Ha nem raktad ossze a kepet akkor gond van
520/712 anonim válasza:
De én össze raktam már régen, csak a férjem napok óta duzzog, mert nem hagytam hogy az félre rakott pénzünket beletolja ebbe a sz@rságba.
Csak szeretném végre, ha hinne nekem, hogy ez egy nagy csalás.
Köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!