Lionsgate app hogyan működik?
#568 olyanról hallottál már, hogy szarkazmus?
Ki az a hülye aki ezt most kezdené el, mikor borul a bili..:D
Ne legyünk már nevetségesek
574
Nem azt kéne piszkálni aki naivan belement és csinálta lelkiismeretesen a félretett kis pénzéből.
Ha számlára kérte ki mi van? Ha minuszba van mi van? Majd bepótolják neki 0-ra akkor a levélben, csekkel?
Itt max azt érdemes piszkálni akik a tűzhöz voltak közelebb és nagyban nyomták. De persze az egész még nem is az ő hibájuk hanem akik létrehozták. Esetleg azokat kellene megtalálni, persze az nem fog menni, mert az már kemény dió. Így az lesz csesztetve aki csak belement naívan.
Mondjuk az Etelkát meg pár ilyen nagyokost több 100 emberrel van maga alatt azért megkérdeznék én is nem azt mondom. De aki az alján van, ugyan már.
szerintem senki nem beszélt itt a végén lévő kisemberekről
itt a nagyban nyomuló, maga alá közvetlenül 50-100 embert szervezőknek van félnivalójuk
Nem kell feljelentést tenni mert a 7 navos kolléga aki bent van màr règ összegyűjtött minden információt
Csak közlöm hogy aki jogtalan utalàst vesz fel büncselekmènyt követ el ès vissza kell fizetni.
Az intertrendre fizettek be a kauciót ès miután az aspers pumpa stell ès zima car utalt így jogtalan pènzszerzés történt
Jobb ha felkötik a gatyàjukat mert házak fognak àrverès alà kerülni
Ès lelèpett minden szervező
Csak azért hitegetnek hogy le tudjanak lèpni.
Senki ne fizessen be
580
Én csak 4 NAV-osról tudtam, de akkor bővítették a létszámot (vagy kamu az infód).
A többit azért nem kéne ennyire komolyan venni, lesznek akiknek valóban lesz okuk magyarázkodni az elszámolás során, de nem a legalul lévő emberek lesznek ezek, akik pár 10 vagy 100 ezer forintot nyertek az ügyleten.
Kitárgyaltuk már, hogy kamu az autó...
És mi lesz az "irodákkal"? Akik csinálták ezeket, hogy néznek majd a csapattagok szemébe? Mert senki ne mondja nekem, hogy nem voltak tisztában azzal, hogy milyen csaláshoz asszisztálnak. Remélem őket is előveszik majd! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!