Lionsgate app hogyan működik?
562 Teljes mértékben egyet értek! pontosan így van sajnos!
564: Persze. Adok is olcsón fiókot ha kell! :)
569: Még csak anyaggyűjtés van (előkészítő fázis), hivatalosan a nyomozás még nem indult meg, de rövidesen ez is megtörténik. Nem is gondolnátok mennyi helyről és mennyi infót kell ilyenkor összegyűjteni, pusztán ahhoz, hogy megindulhasson az eljárás.
Minden elérhető főszervező meg fogja kapni ami jár neki, csak idő felgöngyölíteni. Ilyenkor szerencsés az, aki nem nagyon szervezett be embereket, arra nincs kapacitás, hogy mindenki elő legyen véve. De aki maga alá legalább 40-50 embert beszrevezett, az biztosan számíthat elszámoltatásra. Sajnos nem ma-holnap, kell egy kis idő, de rajta vannak az illetékesek, ez kivételesen hiteles forrásból származik.
569: minden beszélgetést amim volt fotóztam, telszámokkal, stb. Hétfőn terveztem feljelentést tenni.
Én senkit nem szerveztem be, de nagyon szeretném, ha elszámoltatnák a bandát, minimum azokat, MO-n tevőlegesen szervezték.
571: Nem célom meggyőzni senkit, nem azért írtam amit írtam.
Nyilván a forrás nem fogja megmondani, hogy pl. xy hadnagy vagyok az ilyen és ilyen csoporttól. De szivárogtatásról hallottál már? Valóban van amikor csendes adatgyűjtés/nyomozás szükséges, de van amikor hatékonyabb a beépülés mellett nyilvánosan is csepegtetni valamit, infót gyűjteni, meghallgatni mindenki véleményét, információmorzsáit, stb. És ebből az értelmes, hasznos dolgokat kihámozva lehet néha előremozdítani az elakadt fő szálon zajló nyomozást.
Gondolod, hogy a beépült NAV-os kollégák majd felfednék magukat? Inkább csepegtetnek információkat (esetleg pont nagy hanggal), aztán az emberek ráugranak, kitárgyalják, közben lényegtelennek tűnő, de hasznos apró dolgokat kotyognak el. Bár ebben az esetben ez pont nem annyira lényeges, hiszen a magyar cégek számlájáról kimenő utalások alapján minden egyes személyt egyszerűen utol tudnak majd érni, aki bankszámlára kérte a pénzt. Természetesen itt sem a pár tízezet forintos tételekre hajtanak rá, de a rendszeres 100ezres utalások tulajdonosainak van oka félni. (Ha volt eszük kriptóba kérték, az már sokkal nehezebb téma.)
Tényleg nem érdekel, hogy mit gondolsz a fentiekről, elhiszed-e vagy sem. Ha benne voltál az egészben, akkor inkább NE hidd el, addig is nyugodtan alszol, nem rettegsz attól, mikor kapsz egy hivatalos levelet amit át kéne venned a postán.
Van akinek esetleg megnyugvást jelent, hogy a felelősöket (ha nem is a legnagyobbakat) idővel elszámoltatják, talán a veszteségük feldolgozásában segíthet picit ez is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!