Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/712 anonim ***** válasza:
100%
551: Ez döglött meg pontosan tegnap!
2023. márc. 3. 10:18
 542/712 anonim válasza:
100%

551-es: eszedbe nem jusson!!

feb17-én az Amzdoge ugyanezt játszotta el. Kiírták, hogy ellenőrzést kaptak, addig felfüggesztik a kifizetéseket, de 19-én újraindítják isten bizony!

addig is dolgozzon mindenki szépen.

Sose fizettek újra, 1-2 hét múlva pedig szó nélkül lekapcsolták az oldalt.

2023. márc. 3. 10:26
 543/712 anonim válasza:
100%
555: akkor lemaradtam az evszazad busineserol, kar :)
2023. márc. 3. 10:28
 544/712 anonim válasza:
100%

A fő csoportot azóta se kapcsolták vissza, gondolom nem véletlenül.

Azon gondolkodtam, hogy mivel magyar cégek vannak a kifizetésekben, és magyar vezető is van a csapatban, a Nemzeti Nyomozóiroda (így hívják még?) vajon eljárhat ezügyben?

Remélem mindenki elkezdi lementeni a beszélgetéseket, neveket, megkönnyítendő a felgöngyölítést.

2023. márc. 3. 10:30
 545/712 anonim ***** válasza:
100%
redditen csinálni kéne egy threadet ennek is, lehet
2023. márc. 3. 10:32
 546/712 anonim válasza:
100%

Ugylatszik mar nalunk se mukodik a kifizetes

[link]

2023. márc. 3. 10:38
 547/712 anonim ***** válasza:
100%
En pont az utolso kifizetessel amit megkaptam lettem teliba 0 an😀
2023. márc. 3. 10:41
 548/712 anonim ***** válasza:
100%

Vicc ami a csoportban megy én is tanúsítom. Ennyi buta embert még nem láttam egy helyen eddig. Már értem miér tartunk itt.

Hihetetlen, hogy csak pár % ember tudja és sejti mi ez. Én is benne vagyok. De úgy szálltam be, hogy tudtam, hogy rizikó és biztos voltam benne meg fog állni. Ez egy piramis, semmi több. Aki megcsinálta az nagyon okosan építette fel.

Egyet nem tudtam, mégpedig azt, hogy mikor!

Rengeteg jel utal rá az elejétől kezdve. Amiből egyre több és több van. Tavalyi friss összekukázott cégek. A szánalmas weboldal. A 10 másodperces videókkal amin a legrégebbi filmtől és a játékokon keresztül van minden. Az egyre kecsegtetőbb ajánlatok stb. De persze akik szemellenzővel nézik azok ezt is meg tudják magyarázni és minden így természetes!

Aki ezt kulturáltan le meri írni az hülye. "Hát szerintem is így van és ti vagytok okosak akik ezt nem látják be!" Azért írom ezt ide mert sok nagytudásu majd itt láthatja milyen okos volt.

Azt nem értem, hogy ezek az emberek eddig, hogy maradtak életben? Tisztelet a kivételnek. Akinek nem inge..

Akik pedig az utobbi napokban fizettek be azok is nagyon erősen benne vannak ebben a táborban! Ennyi erővel adhatták volna családtagoknak is azt a pénzt ha már nem tart rá igényt. Így egy idegen kapta.

Közben egy kis up:

Mára már vége van az egésznek. Le nem kapcsolják. Konkrétan azért mert hátha még ma befizet valaki. Poénból kipróbáltam, hogy úgy írok nekik, hogy váltani nagyobb csomagra. Azonnal jött a válasz meg a számlaszám is.

Vicces.

Még mindig nem hiszik el az emberek és hisznek ebben az "egyiptomi csodában"

Egyszerűen felfoghatatlan számomra.

Aki azt kérdezi mikor jön meg pénze segítek: SOHA egy cent nem fog jönni. Jobban teszitek ha elfogadjátok végre ezt az eddig is nyilvánvaló tényt.

Akik pedig arról beszéltek a napokban mi lesz ha januárban lejár, hogy fizessen be újra. ill aki azt írta ez fix befektetés 13x-os pénzt kapsz vissza 1 év alatt 0 rizkó. Ti már a menthetetlen kategória vagytok.

542 full egyetértek! tényleg ennyi van!

559 mehetne egy reddit jaja

2023. márc. 3. 11:11
 549/712 anonim ***** válasza:
100%

562. Ez az egész Liongate story pont olyan mint az ország csak kicsiben...bűnözők üzemeltetik és agyhalottak tartják életben...

Egyszerűen képtelen vagyok őket még egy kicsit is sajnálni mert aki annyira buta hogy a sok jel ellenére elhitte ezt az egészet az meg is érdemli...ők azok akiknek segítségével az ország is egy pöcegödör lett az elmúlt években...azok akik még a legnagyobb marhaságot is képesek elhinni...

2023. márc. 3. 11:17
 550/712 anonim ***** válasza:
96%
Akkor fizessek elő még mostan az M1csomagra, hátha megtérül?
2023. márc. 3. 11:18
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!