Lionsgate app hogyan működik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:09
591/712 anonim válasza:
mizu bro, itt toborzunk? :DDD
592/712 anonim válasza:
es ehhez honnan lesz telegram csoport meg ilyenek?
593/712 anonim válasza:
598. Mar van minden. 😀regisztalj es nezd meg.. az oldal semaja is hasonlo
595/712 anonim válasza:
592 Nem hiszem mert most eléggé reflektorfénybe fog kerülni! :)
596/712 anonim válasza:
És nálunk még ma is járnak, és toboroznak…
597/712 anonim válasza:
Na ez is szép ez a robotos valami.
598/712 anonim válasza:
Én csak annyit mondok,sz*pja ki az összes mentor amiért így kib*szott sokónkkal. Pár milla kuka…::))))))
Aki meg be dől újra ennek az meg is érdemli. Nekem drága tanulópénz volt az biztos. De legalább tanultam belőle.
599/712 anonim válasza:
A szervezők a magyar nyugdíj kifizetést valószínű megvárják, de bármikor lekapcsolhatják az oldalt ha ég a talaj. Ugyanis a befizetők 90%-a Szabolcs, Borsod és Somogy megyei nyugdíjas. Amikor azok a pénzek befolynak, valószínűleg akkor kapcsolják le majd az oldalt. A magyar vezetésnek nincs közvetlen belépési jogosultsága a weboldal adminisztrátori fiókjába, ezért hivatkoznak állandóan a fantom telegrammos figurákra, pl. Katherina meg ilyenekre, akik bizony Kínából intézik a kitiltásokat, VIP minősítéseket, az oldalt ugyanis kínaiak üzemeltetik, a rendszer pedig indiai szerveren fut.
600/712 anonim válasza:
miért biztos, hogy kínaiak üzemeltetik? amennyire a szerverek lehetnek indiában, úgy az üzemeltetők is bárhol kb. nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!