Lionsgate app hogyan működik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:09
611/712 anonim válasza:
611, hol, milyen telegram csoportban lehet ezt megtenni?
612/712 anonim válasza:
612, 😂😂😂 Szerintem irónia volt.
614/712 anonim válasza:
Én az elmúlt 1 hónapban már nem követtem a Telegram csoportot. Még egy pár napot vártam volna, s megint jól vettem volna ki. Na mindegy. Bár így is pluszpa jótt ki épp hogy.
615/712 anonim válasza:
Már az oldalnak is csak a kezdőlapja jön be,de már be sem lehet jelentkezni,se semmire kattintani.
616/712 anonim válasza:
Én hülye, hagytam magam rábeszélni erre az oldalra. Szerencsére "csak" 48 ezret buktam. Csütörtökön kértem ki a pénzt, ami bent volt, de az már nem jött meg.
Remélem a tanulunk.hu nem fog erre a sorsa jutni.
617/712 anonim válasza:
Na akkor már csak egyet mondjon meg valaki. Adó bevallásba be kell vallani egy bukott cég pénzét? 😂
619/712 anonim válasza:
Már lehet rég külföldön van :-/
620/712 anonim válasza:
Azért max ő csinálhatna egy közös csoportot, s magyarázkodhatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!