Lionsgate app hogyan működik?
Én csak azokra a nagyszájúakra (pl. Muraftefvik) lennék kiváncsi, akik több oldallal előrébb azt bizonygatták, hogy mekkora egy jó munkalehetőség…
Minden ezt cáfoló hozzászólónak igaza lett, de persze most az összes nagy toborzó hallgat.
Szerencsére engem sosem sikerült bepalizni, tudom, hogy itt voltak olyanok, akik tudták, hogy be fog dőlni és csak mértékkel “dolgoztak” benne, de én inkább nem kockáztattam meg a telefonszámom vagy a bankszámlaszámom kiadását.
Sajnos az ismeretségi körömből többiekről tudok, akik részt vettek benne, de persze, most ők is hallgatnak.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy tényleg lesz-e belőle rendőrségi ügy és mennyi embert lehet felelősségre vonni.
Már van rendőrségi ügy... feljelentések.
A következők lesznek:
- pár nagyobb hazai toborzó kap egy kis büntit
- a nagykutyák sosem lesznek meg
- a pénz sosem lesz meg
- kártérítést senki sem fog kapni
Amúgy csak érdeklődèskèpp.
Van bárki,akinek ezen a hèt folyamàn volt kifizetèse?
Èn győzködtem havert hogy ne csinàlja, mert bedől az egèsz..
Nyilván nem vagyok kárörvendő,de nem bánom,hogy nem bírtak rávenni erre az egészre.
Alapból..
Indjul ki abból, hogy Lionsgate néven fut.
De amint rá keresel, érdekes módon csak a Santa Monicai Lionsgate-et dobja ki,aki valóban FILMIPARI vállalat.
Utána tovább mentem.
Le csekkoltam a cég infókat...
Egyértelművé vált, hogy ez egy bullshit.
Csak azt nem tudom megérteni,hogy az emberek akik ezt elkezdték...
Nagyobb összegekkel...!
Hogy nem volt bennük annyi , hogy leinformálják céget..?
De komolyan.
Ezek azért nem kis összegek,főleg egy átlag magyarnak..
Ennyi hitegetéssel meglehet venni mindenkit.
Na ezért tart itt ez az ország ahol!
Sorry,nem akartam megbántani senkit.
De használjátok már a józan paraszti eszetek ha ekkore pénzeket fektettek valamibe..
Valaki nincs bent valamelyik Telegram csoportban? Annyira szeretném tudni, hogy most mi folyik ott.
Facebookon láttam, hogy többek több milliót buktak, egészen hihetetlen.
Legnagyobb örömömre az RTL híradó is foglalkozott a csalással úgyhogy nagyon úgy tűnik a főkolomposok nem fogják megúszni a dolgot szerencsére. A többi nagy toborzót pedig remélem majd az átvágott rokonok és ismerősök fogják lerendezni ki így ki úgy.
Így utólag visszaolvasva a hozzászólásokat hihetetlen hogy ez a kicsike ország mennyi szar embert termel ki magából...én január közepén találkoztam ezzel a dologgal először és kb percek alatt világos volt hogy egy hatalmas csalás...akkor írtam először ide is...persze percek alatt megjelentek a trollok akik próbálták védeni ezt az egészet...kíváncsi lennék ezek az emberek most hol vannak...nagyon remélem hogy néhányukat azért elkapják az általuk átvert delikvensek egy kellemes beszélgetésre.
Volt egy ismerősöm aki a Facebookon toborzott lelkesen és próbáltam privátban figyelmeztetni privátban hogy óvatosan mert csalás a dolog. Mondta hogy ő alaposan megnézte ezt az egészet de nem lát benne semmi rosszat...ha mégis igazam lenne akkor meghív egy piára. Persze ahogy megtörtént az összeomlás azonnal eltűntek az oldaláról a céggel kapcsolatos dolgok annyi viszont nem volt benne hogy rám írjon hogy tévedett...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!