Milyen otthonról végezhető diákmunkák léteznek?
Ez most nem ellened vagy a diákok ellen támadás, ne annak vedd, csak tényszerű tapasztalati dolgokat küzdök.
Tisztelet a kivételnek, de a diákmunkások rohadt nagy linkelők.
Szarnak bele mindenbe, mert nem ott képzelik el az életüket, ahova diákmelózni mennek, csak kapjanak egy kis pénzt valami csiszi csuszi semmittevésért, kb ennyi energiát minőséget is tesznek bele az ilyen diákmunkákba.
na most képzeld el ha mindent még otthon csinálhatnák, ahol senki nincs ott hogy a nyakukba lihegjen, hogy te itt fizetést kapsz, amiért valami érték teremtő munkát kéne csinálni. Milyen minőségű munka lenne abból? megmondom, semmilyen, értékelhetetlen duplanulla.
Ezért nem nagyon vannak ilyenek.
Vannak ilyen customer service jellegű munkák teljesen otthonról. Pl telekomnál. Vagy van a címkézés (MI algoritmusok bemeneti adatának gyártása).
Én ilyeneket nem csináltam, de 2 évig voltam gyakornok, 2 munkahelyen, és mindenhol teljes mértékben otthonról dolgoztam. Egy éve lettem rendes alkalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!