"Rotterdam-Hoogvliet ned-hun.nl Leginkabb magyarokat toborzo kis vallalkozas. Pos Etelka es tarsa neha kimentenek embereket akik utcara kerulnek. Hatrany, hogy nem lehet a szavukra epiteni es irasos megallapodas nelkul vallalnak es adnak munkat. Szallas nelkul biztos nem maradsz, de fizetes nelkul esetleg igen."
De biztos egy másik néniről van szó:)
2023. márc. 4. 22:26
626/712 anonim válasza:
626
Pontosan itt kezdett büdös lenni az LG.
Aztán jött a sok kamu képes admin.
Az össze vissza cégek és a többi...
2023. márc. 4. 22:51
627/712 anonim válasza:
Nah Faxa. 😂😂😂
2023. márc. 4. 23:20
628/712 anonim válasza:
Ennél a videónál 1 perc 10 másodpercnél lions55.com volt az oldal címe.
607 Igen, lehet feljelentést tenni! Én január elején a nemzeti nyomozó irodának jelentettem, police.hu oldalon van elérhetőségük. Annó a whatsapp csoportba írtam figyelmeztetést hogy mi is ez, vigyázzon mindenki. Akkor volt aki felhívta a Pós Etelkát de csak a csökkent értelmű fia a Weisz Márk meg a mesemondó Maróti Csaba volt telefonközelben. A telefonáló sorra tette fel a kérdéseket Maróti Csaba pedig minden kérdésre vagy félrevezető választ adott, vagy nem is válaszolt egy adott kérdésre csak halandzsázott. Szerencse a telefonáló rögzítette a hívást ami meg is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!