Ha a részmunkaidős álláshoz nem írják oda az óraszámot, alapból mennyire gondolnak?
Figyelt kérdés
Találtam egy álláshirdetést, részmunkaidős állás. Azonban nem írták oda, hogy heti 20 vagy 30 óra lenne. Igazából nem érdekelne az óraszám, mert bármelyik megfelelő lenne számomra, pont ilyen állást keresnék, részmunkaidőset. A jelentkezéshez önéletrajzot kérnek bérigénnyel. HA nincs óraszám, hogy adhatnék meg bérigényt? Vagy van egy alap (pl 6 órás), és a részmunkaidőnél mindenki ezzel számol?márc. 3. 09:00
1/2 anonim 

válasza:

Amikor nekem ez aktuális volt, akkor úgy adtam be az önéletrajzot, hogy br. X Ft heti 20 órára.
2/2 Justinianus 

válasza:

Nem, nincs olyan. Részmunkaidő lehet napi egy óra is (heti öt), meg hét óra (heti 35) is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!