Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ennyi pénzből hogy vegyek lakást?

Ennyi pénzből hogy vegyek lakást?

Figyelt kérdés

Netto 512 ezer forintot. És ennél többet egy cég sem ad itthon.

Mások hogyan oldják meg hogy ilyen fizetésből vesznek 60 milliós panel lakást Budapesten?

tegnap 19:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Örökölnek, úgy. Bérből és fizetésből nem nagyon tudsz manapság lakást venni. Esetleg vidéken, ha már lesz párod, és ketten összeteszitek, amitek van. Felveszitek a bababárót stb.
tegnap 19:25
 2/26 anonim válasza:
100%

Más úgy vesz, hogy eladósodik kölcsönnel 30-50 évre...

A legbiztosabb forma az öröklés sajnos.

tegnap 19:26
 3/26 anonim ***** válasza:
68%

Nehezen. Spórolással, családi lakással vagy olcsó albérlettel, baráti lakással, közösen. De különben üres 45 n.m. lakás 40-M alatt kapható. Mondjuk: az is túlárazott.

Ebből a fizetésből évi 3-milliót meg tudnék takarítani. 2 év után már talán belevágnék hitelbe.

tegnap 19:28
 4/26 anonim ***** válasza:
58%
Öröklés vagy hitel. Másképp nem megy. Pont a CSOK, babaváró, meg a hasonló marhaságok az oka, mert az eladók egyszerűen beleárazzák.
tegnap 19:28
 5/26 anonim válasza:
56%
Elsőnek garzont vettem fele ennyiért, 2 évig 2 munkahelyen dolgoztam párhuzamosan, pluszba pár millió hitel mellé.
tegnap 19:29
 6/26 anonim válasza:
17%
Na ne.
tegnap 19:35
 7/26 anonim válasza:
56%

Ugy hogy az emberek tobbsege ugy vesz ingatlant, mar akik nem orokolnek, hogy mondjuk egy tarssal egyutt.

Ha talalsz egy partnert aki kozel ennyit keres akkor netto 1milliobol boven futna 300k torlesztore. Az meg kb 40milla hitelt jelent. Es 20milla onerovel maris megvan a lakas.

Es 1millio nettobol,kozosen, 3 4 ev alatt ossze lehet tenni 15 20milliot ha 500kt felretesztek es 500kbol eltek.

Babavaroval es csokkal meg egyszerubb.

Ja es nehogy azt hidd a nagy nyugaton konnyebb. 500k euronal kezdodnek a muncheni 50nmes ingatlanok.

tegnap 19:35
 8/26 anonim ***** válasza:
56%

Úgy hogy nem egyedülállóként veszik, hanem ketten és hitelből.

kettejük jövedelme mér 1 milla.

Összekaparnak 15-20m önerőt, a többit meg hitel, havi 300.000 törlesztő 20 évre.

De egyik volt osztálytársam aki most harmincas, még mikor nem voltak annyira elszállt ingatlanárak, és Budapestre ment el tovább tanulni kb 18 évesen, kapott a szüleitől ott egy lakást.

tegnap 19:39
 9/26 anonim ***** válasza:
27%

Olyan nincs, hogy egy cég se ad többet, nálunk az ügyvezető ennél jóval többet keres. Partnerünk IT projektmanagere is jóval többet keres ennél.

Max a te szakmádban ez a felső plafon, de akkor meg szakmát kell váltani.

Én úgy vettem házat hitel nélkül, hogy mikor elértem az alkalmazotti állás tetejét, akkor vállalkozást indítottam megfelelő piacon, ahol nincs plafon a keresetben.

tegnap 19:46
 10/26 anonim válasza:
56%

Latod kerdezo,a 8assal 4perc elteressel ugyanazt irtuk. Nem veletlenul.

7ee valaszolo.

tegnap 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!