Nagyon kevés pénzből,mit vegyek szülinapjára barátom kisfiának?
Az a probléma, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyok anyagi téren. És pont most, a mai nap van a barátom kisfiának a szülinapja, mit vegyek neki,mivel ajándékozzam meg a gyereket,hogy ne kerüljek kellemetlen helyzetben az anyagi gondjaim miatt. Mert nagyon le tudják nézni a vendégek,ha olcsó ajándékot visz az ember egy szülinapra.
Most is kellemetlen le írni ezt az egészet,de nagyjából háromezer forintom van, és így nem tudom elképzelni az ajándékozást. Kölcsön kérni nem tudok,mert senki nem ad,és ráadásul panaszkodnak ök is hogy milyen nehéz helyzetben vannak.
13-éves fiúról beszélünk, így hát valami nagyfius ajándékra lessz,lenne szükség!
Még annyit elfelejtettem leírni,hogy ajándék átadáskor a többi vendégnek is megmutatják az általad vett ajándékot.
Segítséget nagyon szépen köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!