Ünnepli ma valaki a szülinapját? Hogy ünnepeltek?
Ma vagyok 30 éves, itthon ülök egyedül 🤣🤣🤣
No nem mintha baj lenne, aki számít felhívott, vagy írt. Csak érdekel, hogy ki van még így.
A fiam születésnapja van, most csak telefonon köszöntöttem, ajándékot a járvány után kap tőlem. A családja megünnepli este tortával, ő nincs egyedül.
Boldog, szép és tartalmas születésnapot kívánok Neked!
Nekem is ma van a 27., sok boldog szülinapot kívánok neked! 😊🎂
Dolgoztam (home office), most sorozatot fogok nézni és sütit enni. Akik számítanak, azok engem is felhívtak, a kollégák is felköszöntöttek. Megtanultam a Boldog születésnapot dalt ukulelén, és eljátszottam magamnak. 😁
Egyedül élek, így ez a valaha volt legmagányosabb szülinapom...
Boldog születésnapot!😊😊
Barátnőm ünnepli ma a szülinapját, sajnos még az ajándékot sem tudom neki odaadni ebben a helyzetben. Ő a családdal ünnepel, torta, ajándékozás és ennyi. Neki ez a 18. születésnapja, szóval szegény eléggé ráfaragott.:/
Nekem egy héten belül lesz.
A párommal itthon megünnepeljük nyugiban, amúgy is ezt szoktuk, még a szüleimmel szoktunk elmenni vacsorázni étterembe, az idén elmarad (vagyis elhalasztjuk), más változás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!