Vegyek egy jó televíziót Playstation 5 konzolhoz, vagy ebből a pénzből vegyek inkább Ps5 játékokat? Ti mit tennétek ha nektek lenne ilyen lehetőség?
Szerintetek?
Van televízióm, de az 50hz.
1: Köszi. Ugye az a nehéz döntés, hogy 4k tévém már van. hdmi 2.0 támogatja a 60fps-t. (50-60hz tv nem tudom menniyre?) És vehetnék több olyan dolgot ami nincs.
Viszont igazad van jobb tévé nagyobb élmény.
Hány colos a mostani tv-d?
A hz-t meg fps-t szerintem fölösleges ennyire nézni, 50 fps már jónak számít. Csak minimálisan lehet érzékelni a változást az 50 vs 120 fps-nél szóval nem éri meg csak ezért venni egy új TV-t.
Ha mindenképp új TV-t akarsz, akkor inkább gyűjts még egy kicsit és vegyél egy 8K TV-t, mivel a PS5 támogatja.
43as meret. 49es lenne de felek tul nagy lenne. Tavaly kaptam a tevet.
Ps5ot szeretnem kihasznalni de ha nem annyira fontos nem vennek tevet
vegyél inkább vmi nyári cuccot, és menj ki a szobából.
tévét majd még vehetsz 50 évesen is
Milyen játékot akarsz venni rá? Már ne haragudj meg 😂😂😅😅😅 de nincsenek ps5-ős játékok ami van az a demon souls a miles morales ratchet and clank meg még 2-3 kisebb cím…
Inkabb a tv-re ruháznék be mert kesobb jönnek csak a játékok valamint addigra le is lesznek arazva a mostaniak
van jó tvd? van. akkor minek vennél másikat?
vannak játékaid? ha vannak, játsszd ki őket, ne vegyél másikat
ne dőlj be a leározásoknak, mert úgy jársz mint én. annyit osszevásároltam hogy 10 évre elég játékom van. és szerintem nem én vagyok it az egyetlen akinek mindig a piros ruhás nő kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!