Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a Playstation 5...

Szerintetek a Playstation 5 vissza kompatibilis lesz?

Figyelt kérdés

Csak a véleményeteket kérdezem, tudom hogy nincs még róla semmilyen hivatalos hír.

Az az igazság, hogy szinte mindenki azt mondja hogy lesz, illetve pár médiaelemző is ezt az információt sejti, viszont a Sony felől valahogy semmi nem indikál ebbe az irányba. A tavalyi E3-on konkrétan lehülyézték (forrás: [link] azokat akik régi játékokkal játszanak új konzolon, mintha valami ordenáré nagy bűn lenne.

A PS Now jelenléte és terjedése sem azt az utat mutatja, hogy vissza kompatibilis lenne a következő konzol, mert ha az lenne, a PS Nownak nem lenne több értelme lényegében. Most képzeljétek el azt a szitut, hogy megvan egy játékotok PS4-re, de nem játszhatsz vele, csak ha előfizetsz PS Nowra, engem ez frusztrál.

Tervezek egy PS4-et, de ez nagyon aggaszt engem.

2018. máj. 1. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem eddig csak a ps3 fat volt elvileg a 2-vel de sokáig azt sem gyártották.
2018. máj. 1. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
alapvetően nem hiszem, max csinálnak egy olyan funkciót mint az X1 BC, főleg hogy a PSNow eddig egy nagy pofára esés volt tudtommal, bár amilyen fafejű a Sony lehet ragaszkodni fogna hozzá míg továbbra is próbálják majd azzal áltatni magukat hogy "igen, az emberek ki akarják bérelni több ezer forintért azokat a játékokat amik megvannak nekik PS2-ön/PS3-on"
2018. máj. 1. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivel a ps4 pc alapú konzol így semmi akadálya nem lenne. A ps3 esetében elvileg a cell processzor miatt nem lehetett megoldani.

De ahogy elnézem elég nagy üzlet van a remaster játékokban így nem fog érdekükben állni a visszafelé kompatibilitás.

2018. máj. 1. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárt. Mindenki szépen megveszi a remaster verziót újra.
2018. máj. 1. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem. A Sonynak vérszeme van.
2018. máj. 1. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Ettől féltem én is, köszönöm a választ! Marad az Xbox. (őszintén szólva nem nagyon mozgatnak meg a PS exkluzív játékai)
2018. máj. 2. 10:44
 7/7 kov74 ***** válasza:
Az lett :).
2021. szept. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!