Szerintetek a Playstation 5 vissza kompatibilis lesz?
Csak a véleményeteket kérdezem, tudom hogy nincs még róla semmilyen hivatalos hír.
Az az igazság, hogy szinte mindenki azt mondja hogy lesz, illetve pár médiaelemző is ezt az információt sejti, viszont a Sony felől valahogy semmi nem indikál ebbe az irányba. A tavalyi E3-on konkrétan lehülyézték (forrás: [link] azokat akik régi játékokkal játszanak új konzolon, mintha valami ordenáré nagy bűn lenne.
A PS Now jelenléte és terjedése sem azt az utat mutatja, hogy vissza kompatibilis lenne a következő konzol, mert ha az lenne, a PS Nownak nem lenne több értelme lényegében. Most képzeljétek el azt a szitut, hogy megvan egy játékotok PS4-re, de nem játszhatsz vele, csak ha előfizetsz PS Nowra, engem ez frusztrál.
Tervezek egy PS4-et, de ez nagyon aggaszt engem.
Mivel a ps4 pc alapú konzol így semmi akadálya nem lenne. A ps3 esetében elvileg a cell processzor miatt nem lehetett megoldani.
De ahogy elnézem elég nagy üzlet van a remaster játékokban így nem fog érdekükben állni a visszafelé kompatibilitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!