Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS4 visszafelé kompatibilis?...

PS4 visszafelé kompatibilis? Ha nem akkor lesz az?

Figyelt kérdés

Konzolvásár előtt vagyok és jelenleg az Until Dawn miatt a PS4 felé hajlok. Azonban 1 játék miatt nem vagyok biztos a választásban. Ha esetleg visszafelé kompatibilis, akkor tudnék játszani a Heavy Rain-nel és a Beyond Two Souls-szal is.

Xboxra milyen exkluzív játékok vannak/jönnek?

2015. szept. 15. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ps 3 játék nem fog menni ps4-en. Ha jól tudom Xbox one-nál sincs még ilyen cross, hogy tudj xbox 360 játékokkal játszani, csak folyamatban van.
2015. szept. 15. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Az Until Dawn miatt ne vegyél gépet, 9-10 óra alatt platinára kipörgettem, semmi újat nem tud már nyújtani.

A PS4 valószínűleg sosem lesz PS3-kompatibilis, teljesen más architektúra, az emuláláshoz meg gyenge a vas. Az Xbox One novembertől lesz visszafelé kompatibilis, plusz a Games with Gold előfizetéssel havi négy (2 Xbox360+ 2 Xbox One) játékot ingyen fogsz kapni. Xbox One ekluzívok lesznek pl:

Quantum Break

Recore

Scalebound

(És persze a szokásos Forza-Halo-Gears of War szentháromság.)

A kezdeti szerencsétlenkedés után kezd magára találni a Microsoft, jelenleg a két konzolom közül ez a szimpatikusabb.

2015. szept. 15. 22:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Ingyenes játékok alatt mikre kell gondolni? Noname semmikre, vagy olyat amit esetleg elő is vesz az ember?
2015. szept. 16. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfizetéssel ps4 is viszi a ps3 játékot csak streamelni kell, és az előfizetés playstation now néven ismert :D
2015. szept. 16. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó jól mondja egy külön díj fizetése ellenében játszhatsz PS3-as játékokkal úgy hogy NEM KELL MEGVENNI őket. Jelenleg nem elérhető ez Magyarországon, de ezt is mint minden mást kisebb késéssel elhozzák hazánkba.

De a Xbox se kompatibilis még és az is csak folyamatosan lesz bevezetve.

https://www.youtube.com/watch?v=R6KidcAlO6o

2015. szept. 16. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
A nonamek alatt értsd:Crysis 3,Ac black flag metar gear solid ground zero,thief stb.
2015. szept. 18. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!