PS4 visszafelé kompatibilis? Ha nem akkor lesz az?
Konzolvásár előtt vagyok és jelenleg az Until Dawn miatt a PS4 felé hajlok. Azonban 1 játék miatt nem vagyok biztos a választásban. Ha esetleg visszafelé kompatibilis, akkor tudnék játszani a Heavy Rain-nel és a Beyond Two Souls-szal is.
Xboxra milyen exkluzív játékok vannak/jönnek?
Az Until Dawn miatt ne vegyél gépet, 9-10 óra alatt platinára kipörgettem, semmi újat nem tud már nyújtani.
A PS4 valószínűleg sosem lesz PS3-kompatibilis, teljesen más architektúra, az emuláláshoz meg gyenge a vas. Az Xbox One novembertől lesz visszafelé kompatibilis, plusz a Games with Gold előfizetéssel havi négy (2 Xbox360+ 2 Xbox One) játékot ingyen fogsz kapni. Xbox One ekluzívok lesznek pl:
Quantum Break
Recore
Scalebound
(És persze a szokásos Forza-Halo-Gears of War szentháromság.)
A kezdeti szerencsétlenkedés után kezd magára találni a Microsoft, jelenleg a két konzolom közül ez a szimpatikusabb.
Utolsó jól mondja egy külön díj fizetése ellenében játszhatsz PS3-as játékokkal úgy hogy NEM KELL MEGVENNI őket. Jelenleg nem elérhető ez Magyarországon, de ezt is mint minden mást kisebb késéssel elhozzák hazánkba.
De a Xbox se kompatibilis még és az is csak folyamatosan lesz bevezetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!