Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ennyi pénzből hogy vegyek lakást?

Ennyi pénzből hogy vegyek lakást?

Figyelt kérdés

Netto 512 ezer forintot. És ennél többet egy cég sem ad itthon.

Mások hogyan oldják meg hogy ilyen fizetésből vesznek 60 milliós panel lakást Budapesten?

tegnap 19:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%

Nem alapvető jog, hogy bárkinek saját ingatlana legyen.

Miért kell ezen pörögni és két naponta megkerdezni? 🤔

Kérdező, húzz el külföldre, aztán próbálj ott boldogulni, ha itt nem tudsz!

tegnap 21:17
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

19~

Világ leghülyébb példája volt.

tegnap 22:53
 23/29 anonim ***** válasza:
86%
Aki magas külföldi árakkal példálózik, az ne hagyja már ki a magas külföldi bérezéseket. :-) Az ingatlanárak csak nálunk szálltak el, van külföldi ismerősöm.
tegnap 22:54
 24/29 anonim ***** válasza:
32%
Ahogyan minden is csak nálunk szállt el magasba...
tegnap 22:54
 25/29 anonim ***** válasza:
13%

Kerdezo!

En veled vagyok - ugyanebben a cipoben, csak en havi netto 1m keresettel sem tudtam boldogulni. Magyarorszagon.

Amiota elkoltoztem, jobb lett az eletem. Minden teren.

Szerintem, ezt is gondold at, merlegelj...

tegnap 22:58
 26/29 anonim ***** válasza:
19%
#23 Ja, csakhogy pl Ausztriában 3800 Euró az átlagbér és 300 ezer egy lakás, vagyis kb 80 havi bérből vehetsz kéglit. Itthon meg 630 ezer az átlagbér és 40 millió egy lakás, azaz 63 havi bérbe kerül. Még mindig olcsóbb itthon, hiába verte fel Orbán az ingatlanárakat a tenyészpénzekkel.
tegnap 23:14
 27/29 anonim ***** válasza:

Olyan vállalkozást kell csinálni, amihez nem kell tőke vagy minimális. Pl. csak akkor gyártasz le vagy rendelsz meg valamit, ha tőled megrendelték (pl. torta). Vagy bérlés helyett házhoz mész (pl. takarítás, fodrászat). Vagy kiadod bérbe, ami eszközöd van (pl. autó). Vagy a megrendelővel kifizetted a szükséges eszközöket is.

A piaci résen túl abból kell kiindulni, amihez kedved meg tehetséged van.

ma 09:16
 28/29 anonim ***** válasza:
27: mondjuk tortát pont nem lehet csak úgy sütögetni otthon a konyhádban, millió engedély kell hozzá, hogy eladhass legálisan, asszem végzettség is kell hozzá, ahogy a fodrászhoz is végzettség kell. Ja, és mindkettő kva sok befektetett pénz, mire összeteszel egy olyan üzletet, ami engedélyt kap és minden eszközt is beszerzel. Hülyeségeket ne írjunk már.
ma 09:41
 29/29 anonim ***** válasza:

Ok, de nem ez volt a lényege. Majd Kérdező utána jár, mit lehet tényleg megvalósítani a saját kreatív ötleteiből. De akkor legyen gyöngyfűzés. Az vajon jó?

Ja és bármi, ami online is viszonylag tőkementes pl. letöltik a zenédet, tornádat, nyelvtanfolyamodat.

ma 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!