Lionsgate app hogyan működik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:09
501/712 anonim válasza:
Annyira tudni lehetett sajnos.
502/712 anonim válasza:
Minden csoport zàrva van nem is lehet írni.
503/712 anonim válasza:
516
Anyukád büszke lehet rád😂😂
504/712 anonim válasza:
figyi már, utolsó. én is ide írkálok, nyertem ezen, átlátom a szarságát teljesen. de azért a stílusodat vedd már vissza, anonimitás ide vagy oda. nem 10 éves vagy, nem? na.
505/712 anonim válasza:
én is befizettem pluszba jöttem de akinek nem inge ne vegye magára am meg úgy beszélek ahogy akarok nem te fogod tán meg szabni 🤣🤣🤣🤣
506/712 anonim válasza:
ajánlásnak szántam. hogy ne tűnj fogyatékosnak. élsz vele vagy sem. egészségedre
507/712 anonim válasza:
519
Ezaz 518 tuti 18 éves sincs, csak a kis tinik akiknek nincs benőve a feje azok engedik meg maguknak ezt a stílust.
Ennyit az 518- ról
508/712 anonim válasza:
Szóval te voltal az akit tegnap kivagtak a csopiból, mert ott is fogyatékoskodtal.
Itt meg kevered a szart!
Na bújjal el gyorsan!
509/712 anonim válasza:
jaj, nyuszika. kínos vagy. ennyit rólad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!