Lionsgate app hogyan működik?
470
Még szerencse, hogy itt vagy és olvasod az előzményeket, tényeket! :)
471
Aki ezt írta nyugodtan írhat nekem és nagyon szivesen megsimogatom a fejét
Szóval bennt a csoportban lett egy jó barátod 🤣
Tipikus szektás...
És van aki tudja hogy mi lesz:
Muszály hozzászólnom a témához, bár nem akartam belefolyni, én a mentorommal tárgyalok, de! Nem tudom milyen profillal vagy itt, de én 3 darab t3 profillal, ami kb 400k-t hozott vissza az 1.5 millióból. Az egyik alkalmazottam közel 2 misit bukik az 5 profillal úgy, hogy 28án kötötte az utolsót, az ő alkalmazottja pedig 800k-t. Persze mindenkinek mások a felső határai. Lehet hogy aki kérdezget, a havi fizetését rakta be, hogy feljebb jusson azon a bizonyos ranglétrán, és összehúzták a gatyaszárat. Vagy valaki lehet kölcsönkért hogy befizessen. De mondok jobbat: mi van ha van az illető alatt mondjuk 10 ember aki nagy bukóban van. Családtagok, barátok cimborák? Ha bukják a pénzüket, akkor is a szemükbe kell nézni. Ha van egy olyan eset, hogy az usdt 2 órán belül ott volt, aztán hirtelen 3 napig meg semmi, aggodalomra ad okot.
Mindenesetre én bízom benne, hogy ez csak elcsúszás, és megoldódik ez a probléma, de szerintem nem vagy te senki, hogy te megmond, mit izgulsz a pénzedért, pláne hogy nem is te biztosítod a jövedelmet
457: aki van olyan, hülye, hogy ennyi pénzt rakjon bele egy piramisjátékba az meg is érdemli, hogy elbukja az 9sszes pénzét...
Sőt! Remélem el is bukja!!!!
600 helyen fel van tüntetve a neten, hogy csaló banda, nem szabad nekik bedőlni!
5 perc alatt rakás bizonyítékot találsz ellenük google-en keresztül.
Aki erre nem vette a fáradtságot és befizetett egy rakás pénzt az MEGÉRDEMLI, hogy elbukja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!