Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/712 anonim ***** válasza:
100%

500

Az értelem csak sugárzik belőled!

Igazán jót nevettem rajtad és a hozzászólásaidon😂😂

2023. márc. 2. 17:57
 492/712 anonim ***** válasza:
100%

Rövidesen az alábbi beszélgetések zajlanak le a tagok és egy mentor között:

Tag: - Szia Annie/Carlos/Amelia/stb! Eltelt a 72 óra, és nem kaptam meg a pénzem. Mit lehetne tenni?

Mentor: - Továbbítom a pénzügyi osztálynak a panaszt, türelmét kérem

Tag: - Rendben, köszönöm!

Mentor: - A panaszod jogos volt, kérlek várj a pénzügyi osztály intézkedik. 1-72 órán belül megérkezik a kivonás!

Tag: - Kösznönöm, szuper!

...72 óra múlva...

Tag: - Szia Annie/Carlos/Amelia/stb! Eltelt újabb 72 óra, de nem kaptam meg a pénzem. Mit lehetne tenni?

Mentor: - Ismét továbbítom a pénzügyi osztálynak a panaszt, türelmét kérem

Tag: - Rendben, köszönöm!

Mentor: - A panaszod jogos volt, kérlek várj a pénzügyi osztály intézkedik. 1-72 órán belül megérkezik a kivonás!

Tag: - Most már talán tényleg megjön!

...72 óra múlva...

Tag: - Szia Annie/Carlos/Amelia/stb! Most már újabb 72 óra telt el, de sehol semmi. Mikorra várhatom a pénzem?

... később ...

Tag: - Hahó! Miért nem válaszoltál?

... később ...

Tag: - Hahó! Még mindig semmi reakció! Valakiiiiiiii!!!

2023. márc. 2. 18:00
 493/712 anonim ***** válasza:
100%

😀

Mentor: A panaszod jogos, de bocs, hogy csak most válaszolok a Kajmán-szigeteken voltam, és ott nincs térerő.

2023. márc. 2. 18:15
 494/712 anonim ***** válasza:
100%
Azt már valaki írta korábban, hogy nehogy egy csinos csajszit vagy jóképű pasit képzeljetek el mentornak, gyakorlatilag egy vagy két kínai csávó egy koszos pincében válaszolgat nektek több álnéven. De azért küldözgessétek neki a puszikat és csókokat...
2023. márc. 2. 18:21
 495/712 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan Malajziából irányítják a dolgot.

A koszos pince mondjuk igaz lehet 🤣

De hát még mindig annyi a birka ott hogy ha nem látom nem hiszem el 🤣🤣🤣

2023. márc. 2. 18:37
 496/712 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudod, hogy Malajziából? csak érdekességképp kérdezem
2023. márc. 2. 18:39
 497/712 anonim ***** válasza:
76%

Ilyen dolgok után nincs több kérdésem...

5756 tagból 188 elérhető annak kB a fele sérelmezi jelenleg a csoportban hogy nem kapja meg azonnal a pénzét... Én vállalkozóként tudom jól hogy nincs nagyon olyan munkahely ahol azonnal megkapod a pénzed maximum ha alkalmi munkavállaló vagy.... Akinek jelenleg ilyen problémája van az LG vel akkor vegye ki a pénzét kérje a mentorát és menjen el dolgozni 12 órában minimálbérért és havonta ott biztos megkapja a pénzét... Ez egy lehetőség amivel több pénzt kereshetsz ha ezt nem tudod elfogadni akkor lépj ki és menj fizikálisan dolgozni kevés pénzért... Ha meg hiszel ebben és bízol benne akkor várj türelmesen és megkapod a pénzed.... A másik pedig hogy aranyszabály hogy befektetni azt a pénzt kell ami nem fáj ha elbukod mert ez valahol egy befektetés is....

2023. márc. 2. 18:39
 498/712 anonim ***** válasza:
100%

508 nemrégiben kaptam egy képet ahol a weblap adatai találhatóak, minden szír szarral együtt.

Azon feketén fehéren ott volt az ország is.

Amúgy az ilyen filmes baromságok Klay LG MGM Galaxy és társai mind egy távolkeleti biznisz. Most épp az Oroszoknál indult ugyanilyen buli...

2023. márc. 2. 18:42
 499/712 anonim ***** válasza:
100%
ja, értem. köszi az infót!
2023. márc. 2. 18:45
 500/712 anonim ***** válasza:
91%
és most bekussoltatták a fő csoportot! :DD szerintem vége a dalnak.
2023. márc. 2. 19:05
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!