Lionsgate app hogyan működik?
Biztos azért, mert az amerikai Lionsgate filmvállalat a Zima Car és Pumpa Kft-vel kötött filmelőzetes néző szerződést.... Ez egy valóban filmbe illő sztori.
Ezek egyébként már megbuktak Indiában is ugyanezzel a szisztémával, ott MGM filmvállalatnak volt álcázva a piramis:
https://www.youtube.com/watch?v=zDra49qur3Q
Ez 5 hónappal ezelőtt volt, az [link] oldalnak már nyoma sincs....
Magyarországon a Lionsgate cégnév mögé bújtatva csinálják a csalást.
Már Oroszországban ki van építve az új oldal ezen a néven:
Lehet regisztrálni, aki tud oroszul, ott még most indul a piramis, mivel a magyar hamarosan bedől...
Eddig rendesen mentek,viszont a tegnap és ma kikért pénzeket sokan nem kaptuk meg, állítólag nem érték utol magukat.
Nekem pont az utolsó három nap, ami még a "kaucióból" van.
Máig van nagy "behozós"akció, gondolkodtam, hogy csinálok magamnak mégegy befizetést, de most már biztos hogy nem.
ja, itt korábbi kommentekben említette valaki, hogy másodikára várható a nagy bedőlés, mert akkorra pont sok ember bejön (volt ilyen behozós akció, amit ír az előttem szóló), sok pénz van benn, stb. ezért írtam a holnapot. mondjuk, amennyire én látom, még mindig iszonyat tempóban jönnek be új emberek, szóval nem tartom valószínűnek, hogy holnap van a vég, de hamarosan. ezzel egyetértek.
nem, mindenki megkapja azt, amit kikér. csak már lassabban, mint az elején.
de én most már nem szállnék be. ez nem az a pont már.
Iszonyat sok ember csatlakozik a napokban és fizeti be a tutira bukós összeget. Naponta legalább 100 milla bevétel (már feladtam, hogy számolgassam), ebből pár bennfentesnek vagy nagy hangúnak csöpögtetnek vissza némi aprót.
A többieket meg a 72 órás kifizetéssel hülyítik.
És mivel látják, hogy mások kapnak pénz, néha ők is egy picit, így lelkesen toboroznak.
De bele kell olvasni a telegram csoportba. Értelmi színvonal a béka segge alatt (tisztelet a kivételnek). Aki meg érzi (az értelmesebbje), hogy gond van, szóvá teszi, érdeklődik, azt rendesen szétcincálják.
Olyanok osztják az észt, akiknek fingjuk sincs a dolgokról. Például a bankok között hosszú idő alatt megy át a pénz, meg a cégek most utalják fizetéseket és emiatt is késik az lg-s pénz... Istenem, ennyi barmot, és el is hiszi ezeket. Talán 2020 márciusa óta van az azonnali fizetési rendszer, 5 másodperc alatt bármelyik magyar bankból magyar bankba ott a pénz. Feltéve, ha elutalják, de itt csak kamuznak.
Kezdetben szórakoztató volt olvasni a sok primitív okoskodót, ma már inkább rémisztő, hogy így meg lehet vezetni embereket.
Egyik azt írja, hogy biztos belsős ember ír ide gyk-ra, és majd IP cim alapján megtalálja és kitiltja. Szerintem jópár (a témához igazán értő) embernek okozott szórakoztató perceket ezzel. Tényleg nem találok szavakat, mennyire szánalmas...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!