Lionsgate app hogyan működik?
Hát úgy tudják kifizetni az újak által befizetve a régi tagokat, hogy az újak egyre többen vannak, ugyanis egyre jobban növekszik a létszám. Igaz, hogy az újak egyenként kevesebbet fizetnek be, viszont összességében egyre többen vannak. Így szélesedik a piramis alja.
Ezek a látszat kampányköltségek, irodaköltségek, rendezvények és a szociális juttatások a cég számára a nyereségből kifizetendő szükséges rossz, látszat költség, bőven belefér abból a busás haszonból kifizetni, amit nem osztanak szét. A bűncselekményt álcázó látszat fenntartása miatti adakozás a filantróp magatartás. Soros György is ilyen. Jótékonykodik, de közbe manipulál és csal. Egy cég akkor jótékonykodjon, amikor már felmutatott valamit hosszú évek során. Ez így a kezdetek kezdetén felettébb gyanús, főleg ebben az esetben amikor ordít az egészről, hogy piramis.
Egyértelmű, hogy Te nem látod azt, hogy a befizetett összeg a nagy kasszában több, mint amit kifizetnek, hiszen a szervező elrak magának egy jó nagy százalékot. Ezért Te azt látod, hogy a kifizetés több mint a korábbi befizetések, de ez azért van, mert az utánad következő befizetésekből kapod meg a pénzt, nem pedig az előtted lévőek befizetésekből fizetnek neked. A Te befizetésedet és a korábbi befizetők kaucióját a befizetéskor már szétosztották a nálad és a náluk korábban belépő tagok között. Azért kapsz több pénzt, mint amit befizettél, mert a piramis létszáma növekszik. Ahogy a növekedés leáll, a kifizetéseknek vége.
" Ráadásul minél inkább haladunk előre annál több kauciót kell vissza fizetniük." - igen. De mi van, ha nincs tovább előre és a rendszer leáll. Akkor miből fizetik ki a ki a le nem telt kauciókat? Nem, nem kellett volna bedőlnie ennek már 1 hónapja. Ez nem törvényszerű. Addig megy, míg a hatóságok le nem kapcsolják a céget (NAV, rendőrség, stb.) vagy pedig a kínaiak le nem kapcsolják a web oldalt. Akkor a magyar irányítás már nem tud csinálni semmit, csak menekülni. Nem amatőr módon csinálják az egészet, ez nemzetközi bűnszervezet kb. 3-5 hónapig megy egy országban, csúcsra járatják, megtörténik a bukás, utána mennek másik országba. Ugyanúgy, ahogy eddig is tették.
Egy dolgot kihagytál a számításból. Mégpedig azt, hogy néhány hónapig még van a rendszernek abból bevétele, hogy a belső tagok visszaforgatják a pénzüket nagyobb csomagokra. Ezért gondolod azt, hogy már be kellett volna dőlnie. De legalább látod, hogy piramisban vagy, csak neked ott jó, ezért nem ismered be.
Kíváncsi leszek, ha majd ha 1 éven keresztül nem lesz tagszervezés és kaució befizetés majd akkor nézzük meg, hogy érkezik-e több ezer USD a számlákra havonta.
Én is csinálom, T2-es szinten.
Amikor beléptem is gondoltam hogy valami nem kóser, aztán utána néztem, és már tudtam hogy piramis. Lassan egy/egy hét múlva/visszakapom a befizetett pénzt, de senkit nem szerveztem be.
Azt látom hogy, egyre több az "akció", hogy minél több embert hozzunk be, kiváncsi vagyok meddig húzza.
Sziasztok!
Ma találtam meg itt ezt a témát. Pár dolgot szeretnék hozzáfűzni az eddigiekhez, mivel láttam, hogy sokaknak fogalmuk sincs, hogy pontosan mi ez. Nekem sok tapasztalatom van az ilyen és ehhez hasonló "üzletekben". Ezek nem mások, mint HYIP-ok (High yield investment program). A HYIP-ok 99%-a ponzi séma. Jelen esetben, viszont azt tudom mondani, hogy 100%.
Kicsit mesélnék azoknak akik még nem találkoztak ilyenekkel. Ezek a programok mindig úgy működnek, hogy egy adott összeget le kell kötnöd x napra és utána naponta kamatot fizetnek rá. (pl.: 1,2% 30 napig) teljesen mindegy, hogy itt nem százalékban írjak, hanem napi 0,4 dollárt írnak, ugyan az. A cég nyilván nem áll kapcsolatban az igazi Lionsgate-el, aki ezt gondolta azt őszintén sajnálom.
Az ilyen programok sikeressége csak attól függ, hogy milyen tapasztalt a mögötte álló csapat. Jelen esetben egy tapasztalt és jó csapat van a program mögött. Az előző programjaik(A program alatt természetesen piramisjátékot értek): Cotp, Amzdoge, Klay, stb.
Jellemzően egyszerre több programot is futtatnak. A csapatról annyit, hogy ázsiaiak. Jellemzően a Távol-Keleten, Afrikában és az Arab országokban szokták promótálni a programjaikat.
Na, de akkor miért Magyarország? Ez nagyon egyszerű, itt vannak olyanok akik egy ilyen rosszul felépített programba képesek pénzt tenni. (Általában ennél jobban szoktak azért kinézni ezek a HYIP-ok, ennek a kinézetét inkább nem is jellemezném...)
A cégbejegyzésről csak annyit, hogy nem nagy kihívás megcsinálni egy hamis cégbejegyzést.
Megpróbáltam leírni azt, ami így hirtelen az eszembe jutott a témával kapcsolatban és reagálni az eddigi kommentekre(nem mindegyiket olvastam). Lehet, hogy egy kicsit összeszedetlen volt de csak gépeltem, ami éppen eszembe jutott erről.
Remélem azért valakinek tudtam segíteni ezzel a hozzászólással.
Ha esetleg lenne valaki, aki bent van a "cégben" olyan kedves, hogy leírja a fő promóterek nevét/elérhetőségét, annak hálás lennék.
Szép napot mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!