Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/712 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Muraftefvik,

Mivel egy nagy nemzetközi cég kereskedelmi igazgatója vagyok így elég közelről láttam már pár jól működő szervezetet és a pénz mozgásáról is van fogalmam.

Amit te most leírtál az a pofátlan hazudozás kategóriája. Rendkívül dühítő.

Egy jogász és egy könyvelő nem áll alá/fölé rendeltségi viszonyban egymással mert teljesen mást csinál az egyik mint a másik. Szóval ez a magasabb szint amit írsz ez megint egy fellengzős baromság.

Nincs az a jogász a földön aki arra hogy emberek vakon utalgatnak egymásnak dollár ezreket jobbra balra egy úgynevezett munka jogcímén azt mondja hogy ez így rendben van. Ez megint egy hatalmas hülyeség ahogy a többi általatok leírt dolog is.

2023. febr. 22. 14:02
 352/712 anonim ***** válasza:
68%
Az említett DAS-ba is bárkit felvesznek, aki hajlandó befizetni a képzés és a vizsga árát, bár ingyenesnek mondják a dolgot ők is. Nem is kell hozzá semmilyen tapasztalat, mármint tanulási vagy oktatási szempontból. A 8 általánost végzett Máriát is felveszik, ha hajlandó tanulni, de főleg fizetni. Nemrég voltam egy ilyen interjún, szóval innen tudom, hogy azért szépen a tárcájába kell annak nyúlnia, aki ezzel akar foglalkozni.
2023. febr. 22. 15:49
 353/712 Muraftefvik ***** válasza:
0%

1. Das értékesítő és das jogász két külön dolog. Elobbihez ID minimum diploma vagy érettségin felüli biztosítás közvetítői vizsga kell.

A Das jogász és konyvelő magas szintű jogászok és könyvelők.

2023. febr. 22. 17:55
 354/712 anonim ***** válasza:
90%
342: Ha a csapat befizetett 27000 USD-t és kapott 29000 USD-t akkor valójában 2000 USD-t keresett vele 92 ember, ami 1 emberre nézve összesen 21 USD kereset tavaly október óta. Tehát 5 hónap alatt 21 dollár, azaz 7500 Forint. Havonta 1500 forint a kereset.
2023. febr. 23. 00:03
 355/712 Muraftefvik ***** válasza:
11%
355. Igazad lenne. Azonban az elmúlt egy hónapban tagokká lett munkatársak még nincsenek pluszban. Vannak olyanok akik nem kérték ki az elmúlt 3 hónapban csak egyszer a fizujukat. Mondván ott spórolják az összeget, ne költsék el a számlájukra kikerülve vagy mondjuk magasabb szintre gyűjtenek a számlán. Ez utóbbit 2 nem mutatja a rendszer csak azt mennyi pénzt fizetett ki a cég a csapat számára és a csapat vezető fizetését és befizetését sem mutatja ami általában a legjobban megtérülő fizú. Pont úgy, mint bár mely munkahelyen.
2023. febr. 23. 10:08
 356/712 anonim ***** válasza:
92%

Muraftefvik... át kéne írni a neved kamukirályra...jobban passzolna.

Ekkora kamut leírni megint...látszik hogy neked is aludni kellett rá egyet hogy ezt a történetet kitaláld de még így sem sikerült túl hihetően...:)

Mennyire reális hogy valaki nem kéri ki a "fizetését" 3 hónapig...vicc.

Nagyon nagyon szurkolok hogy előbb vagy utóbb valaki lefülelje ezt a bűnbandát és talán a főkolomposok is elnyerik méltó jutalmukat.

2023. febr. 23. 10:22
 357/712 Muraftefvik ***** válasza:
8%
Van olyan aki nem ebből él, de bizik a cégben (pl.: bátyám). Igy összejött neki 1600 usd és azt pl.: beforgatta t3ra. Vagy keresztanyum ki abból vett boomboxot a lányának 480 usdből
2023. febr. 23. 11:04
 358/712 anonim ***** válasza:
90%
Én hiszek Neked. Elhiszem, hogy most még fizetnek. Kérlek, te meg azt hidd el Nekem, hogy ez nem cég, ti nem dolgozók vagytok, nincsenek munkatársaid. Ez egy hatalmas csalás. Mint előttem már sokan leírák klasszikus piramis játék tagjai vagytok. (Olvass utána hogy is épül fel egy piramis csalás.)
2023. febr. 23. 19:32
 359/712 Muraftefvik ***** válasza:
9%

359

Tudom mi a piramis vagy pilótajáték. Azonban abban az esetben többnek kellene lennie a befizetett összeg száma a kifizetett összeg számánál. Azonban itt mindez fordítva van.

Hogy működhet ez a rendszer, ha többet fizetnek ki azoknak összességében akik bent vannak, mint amennyi bevételük van?

Ugyanis mindez nekem nagyon ellentmondásos. Mindezen összegekben még benne sincsen a kampányösszegek és a szegényeknek, gyerekeknek adományozott összegek. Akkor hogyan van mindez? Nem dolgozok vagyunk? Az alattunk levőkből kapjuk a pénz, de több pénzt kapunk, mint az utánunk jövő befizetők? Mégis hogyan? Ez így lehetetlen.

2023. febr. 23. 23:14
 360/712 anonim ***** válasza:
68%
Feladtam!
2023. febr. 24. 07:11
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!