Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállaljak egy nem jó munkát,...

Elvállaljak egy nem jó munkát, csak azért, mert kapnék ingyen magánorvosi ellátást?

Figyelt kérdés

Kinek mi a jó munka, hát ez egy recepciós állás, már dolgoztam ebben egy évet és nem jött be, jobban szeretem a háttér munkákat. Viszont egy magán klinikán van a munka, ingyen lenne egészségbiztosításom. Én sajnos gyakran járok orvoshoz, az állami intézményekkel nem mindig vagyok megelégedve, magánra nem telik már, volt, hogy egy százast otthagytam magán orvosnál és még csak nem is gyógyított ki teljesen. Úgyhogy nekem elég jó lenne egy ilyen lehetőség. Azért annyira nem vagyok beteg, hogy ne tudjak dolgozni, mielőtt valaki ezt írja.

Ti vállalnátok ilyen esetben?

ma 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvállalnám
ma 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tudnék mondani olyan nem jó munkákat, sokat, ami után sírva szaladnál recepciózni.
ma 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi az alternatíva. A legtöbb multinál van egészségbiztosítás a munkavállalókra.

Nekem is van, illetve én keveset járok orvoshoz, így én nem vállalnám el.

Viszont a te helyedben elvállalnám, attól függően, hogy mi a B opció

ma 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Vállald el!

(De majd mindjárt jön valaki, hogy inkább tanulj IT-snek, és keress havi 34M-et, mint ő, már 18 évesen, hómofiszból.)

ma 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!