Mi a véleményetek arról a bizonyos 3 betűs cégről? Egy független pénzügyi tanácsadó cégről beszélek. Eléggé ismert, sok fórumon olvastam dolgokat ezzel az egésszel kapcsolatba, de mégsem tudom hova tenni.
Figyelt kérdés
Leginkább azok véleménye érdekelne aki dolgozott benne, vagy akár ügyfél volt/ vagy az. Negatív, pozítiv egyaránt érdekelne.ma 06:33
1/8 anonim válasza:
remek kérdés. Szr a cég, akármelyik is legyen.
3/8 anonim válasza:
Milyen vastag lehet az az alufólia sapka, hogy még itt sem meri valaki leírni a cég nevét?
4/8 anonim válasza:
FIDESZ. Nem az 6 betű. Pedofidesz. A francba, ez meg 10.
5/8 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam ki a cég nevét, mert amint ki írtam letiltotta a kérdésemet. 😂
O -val kezdődik es B a vége. Így talán ismerősebb pár embernek.
ma 10:07
6/8 A kérdező kommentje:
Annyit kell tudni róla, hogy eze gy független pénzügyi tanácsadó cég. Biztosítasok, megtakaritások, befektetések. Ajánlásokért dolgoznak. Érdekelne pár tapasztalat/ vélemeny.
ma 10:13
7/8 anonim válasza:
Pont olyan, mint a biztosítás, hiába mondanak mást…
Rá kell sózni a cuccod az emberekre, ha pénzt akarsz
8/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, és értem is. De olyan véleménye érdekelne, aki dolgozott benne vagy megkerestek hogy dolgozzon ott, vagy ő ment oda a céghez esetleg.
Általános dolgokat már végig olvastam.
ma 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!