Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a bizonyos 3 betűs cégről? Egy független pénzügyi tanácsadó cégről beszélek. Eléggé ismert, sok fórumon olvastam dolgokat ezzel az egésszel kapcsolatba, de mégsem tudom hova tenni.

Figyelt kérdés
Leginkább azok véleménye érdekelne aki dolgozott benne, vagy akár ügyfél volt/ vagy az. Negatív, pozítiv egyaránt érdekelne.

nov. 22. 06:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyébként amikor kiszálltál volt utánna valami további megkeresés?

Mármint nyilvan gondolom te sem kötöttel senkivel sem szerződést, csak a mentorod tanított úgymond, meg ilyenek.

Köszönöm, hogy leírtad

Várok még véleményeket

nov. 22. 19:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen én is elkezdtem bele menni. Azonban rájöttem hogy nekem ez nem fog menni. Nem szeretnèm ezzel tölteni a napjaimat. Nem kötöttem senkivel szerződést, hivatalosan nekem nincs ügyfelem ( hogy lenne hiszen azt gondolom 5-6 oktatási anyag után nem leszek tanácsadó, legalabbis én ezt így gondolom). Úgyhogy énis közöltem hogy ezt nem szeretném, megindoklom majd és ennyi.

Azért érdekel leginkább a vélemenyétek ( akik benne voltak, vagy akár ügyfél vagy ismerős), mivel rengeteg a negatív vélemény. Láttam én is akinek bejött, és én nem is akarom ezt az egészet lehúzni, a ti gondolatatokra vagyok kíváncsi. 😊

nov. 22. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt hittem mistanra lefutott ez a dolog. Mikor engem megkerestek, 18-20 eves gyerekek jartak a varost busszal, telen-nyaron oltonyben es ajanlgattak a tularazott termekeket.

Meglehetosen rohejes volt. Miota komolyan foglalkozom befektetesekkel plane.

nov. 24. 14:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem nem futott le.
nov. 24. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!