Valaki tud olyan oldalt ahol teljesen ingyen létretudok hozni egy önéletrajzot amit pdf formátumban le tudok tölteni?
Figyelt kérdés
okt. 3. 23:14
1/7 anonim válasza:
szerintem az ilyen álláskereső oldik tudnak. (mintha.) pl profession,indeed,jobline (?)
3/7 anonim válasza:
Linkedinen beadod az adatokat aztan le tudod tolteni ...
4/7 anonim válasza:
Miért kell ehhez "oldal"?
Ott a számítógépen a vord. Ha az nincs, akkor open office.
Mindkettőben vannak sablonok. De te magad is létre tudsz hozni.
6/7 anonim válasza:
A legtöbb nagyobb állásportálnak van ilyen funkciója. Rákeresel, hogy online CV-szerkesztő. Vagy az Europass portálon is van ilyen. Bár én nem bajlódnék ezekkel.
Próbáltam többet is korábban, de nem jöttek be. Mikor le akartam menteni akkor mindig elcsúszott valami, formailag bután nézett ki a végeredmény, és szerkeszteni nem lehetett formailag. Egyszerűbb ha megcsinálod Word-ben és ott csinálsz egy mentést PDF-be. Ha megvan az eredeti Word dokumentum, akkor a szerkesztés, kiegészítés is egyszerűbb lesz a későbbiekben.
7/7 anonim válasza:
én ezt használtam párszor már, bevált teljesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!