Kezdjek-e takarítói állásban?Utcai állásinterjú volt decemberben.Nem is láttam mit kell takarítani.Hogy bizonyítom majd,hogy dolgoztam ha nap végén azt mondják, hogy pá!Rendszeresen ingyen dolgoztat embereket?Nem tudom megéri megpróbálni?
"Nem tudom megéri megpróbálni?"
Napi bejelentéssel dolgoznál? Napi kifizetés? Vagy van szerződésed?
Nem valószínű, hogy valaki úgy vállalja a takarítást vállalkozóként, hogy mindennap más embert vesz fel, aztán nem fizeti ki. Vagy ha igen, akkor vesztettél az életedből egy napot.
"Hogy bizonyítom majd, hogy dolgoztam ..."
Pl. reggel felhívod, a vállalkozót a helyszínről, hogy elkezdted a munkát. Egy piszkos területről csinálsz egy előtte/utána képet. Ha társasházról van szó, akkor a faliújságra kiteszel egy lapot, amire mindig beírod, hogy mikor takarítottál. Ha a lakók látják, hogy aznap tisztaság van, akkor hiába sározza be valaki másnap a lépcsőházat, arról nem tehetsz.
Stb.
Hát szerintem találnál ennél jobbat is, ha mindenképpen takarítani akarsz.
Már eleve red flag az, hogy utcai interjú, meg hogy szerződésről egy szó sem esett....
Mi ez az "anyucizás"?
Természetes dolog, hogy aki régebben ott van és együtt dolgozik veled, az beszámol a vállalkozónak, hogy mennyire vagy alkalmas. Ezzel az "anyucizással" eleve negatívan állsz hozzá a dologhoz? Gondod van a főnök/beosztott alárendeltségi helyzettel?
Ha korábban is hirdették, akkor nem találtak megfelelő embert. Ha jobb vagy, mint az átlag, akkor felvesznek. Ha nem, de végigdolgozod a napot, akkor jár neked 1 napi bér. Ezt érdemes előre tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!