Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Félek, hogy meg fog szűnni a...

Félek, hogy meg fog szűnni a munkám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a cikk megijesztett. Adminisztrátor vagyok, 2017 óta dolgozom, mindig ebben dolgoztam, illetve telefonos ügyfélszolgálatos voltam. Nincs szakmám, nem is tudnék ilyen IT meg mérnöki vonalon tanulni, rossz vagyok benne. Tudom, hogy viszonylag sok éves tapasztalatom van, de azért mégsem vagyok vezető pozícióban (nem is akarok, nekem az túl nagy felelősség), úgyhogy igazából könnyen megválhatnak tőlem. Főleg, hogy gyereket is tervezünk 2030-ig. Ha 5 évet otthon leszek (2 gyerekkel számolva), akkor kérdés, hogy visszavesznek-e. Igazából egyrészt pótolható vagyok, másrészt nem is lesz túl sok szükség az adatrögzítőkre. A boltokban is már önkiszolgáló kassza van, ott is egyre kevesebb az alkalmazott.

Igazából legszívesebben egészségügyben vagy iskolában dolgoznék, de azért nem tanultam tovább ilyen irányba, mert itthon rosszak a körülmények, plusz a fizetés is kevés, most keresek annyit, amennyit kórházban sok éjszakai műszakkal keresnék (most H-P 8-16 vagyok), vagy tanárként külön órákat vállalva. De most gondolkozom, hogy mégis tanulok valamit és megyek ilyen irányba, mert emberekkel foglalkozó munkára biztos lesz igény.

Mit tudnék tenni?

ma 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Keress másik munkát.
ma 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:

1. De már most keressek? Az a baj, hogy tanulni is kell más munkához, érdemes lenne már most elkezdeni?

2. Na az nekem sosem ment.

ma 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nem csak rád vonatkozik, ma már kb. mindenki parázhat azon, hogy megszűmik az aktuális munkahelye. Azok vannak biztonsagba, akik állami munkahelyen dolgoznak, pl. Államkincstár, Nav, ilyesmi.
ma 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A mostani munkád MELLETT tanulj ki valamit
ma 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!