Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gáz, hogy 8 hónapja nincs munkám?

Gáz, hogy 8 hónapja nincs munkám?

Figyelt kérdés
Szép napot! 25 éves vagyok és jelenleg munkanélküli.A gyárat, ahol eddig dolgoztam felszámolták és már lassan 8 hónapja, hogy munkanélküli vagyok és ezt én nagyon cikinek érzem.Gyakorlatilag hétfőtől vasárnapig a szobába fekszem a 4 fal között és nem csinálok semmit.Emiatt nagyon semmirekellőnek érzem magam.Sajnos csak érettségim van, szakmám nincs.Nem visz rá semmi, hogy kitanuljak egyet.Nagyon sok helyre beadtam az önéletrajzomat, de mindenhonnan elutasítottak.Már Ausztria is felmérést, viszont csak alapfokú nyelvtudással rendelkezem, ami sehova nem elég.Mit csinálhatnék, már megőrülök itthon?!
tegnapelőtt 16:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*felmerült
tegnapelőtt 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk odaköltözöl ahol van munka
tegnapelőtt 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Vállalj takarítást magánlakásokban. Óriási rá az igény. Ha férfi vagy, akkor még a nehezebb háztartási takarítást is el tudod végezni (nyílászáró takarítás, tisztítás).
tegnapelőtt 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Igen gáz. De azért most nem annyira jó a munkaerőpiaci helyzet, sokan nem találnak állást.

Az viszont problémás hogy nem kezdesz semmit a plusz időddel. Legalább edzhetnél vagy tanulhatnál nyelvet. Illetve telintsd teljes állásnak az álláskeresést, napi több órát foglalkozz vele.

tegnapelőtt 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Napi 4-5 órát tuti szoktam keresni.Edzeni is edzek néha
tegnapelőtt 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Akkor jó. A keresést egészítsd ki azzal, hogy átnézed a CV-d, felkészülsz az interjúkra stb. Illetve vigyél több rendszert a napokba, kelj fel mindig időben, menj el futni, főzz magadra, tanulj angolt stb.

És sok sikert a kereséshez.

Aztán ha nagyon nem megy, fontold meg a költözést.

tegnapelőtt 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Merre laksz?

Amúgy egy szakmai képzésből már 8 hónapot le tudtál volna nyomni.

tegnapelőtt 17:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
tegnapelőtt 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Alap nyelvtudás elég Ausztriában is ha betanított munkát csinálsz.
tegnapelőtt 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:
61%

Arany Bogár!

Én 27 év tapasztalattal, 2 szakmával 6,5 hónapot voltam állástalan. Mondjuk én válogattam a családi hátterem miatt (kisgyerekes).

Az a 8 hónap egyenlőre semmi. Statisztika szerint 1,5 év az átlag, mire MEGFELELŐ munkát talál magának valaki napjainkban.

Tudom, ez nem nyugtat meg, viszont ezek tények.

Legyen mielőbb szerencséd!

tegnap 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!