Lionsgate app hogyan működik?
Érdekes.
Az tény hogy fizet.
Egy ismerősöm hozzátartozója is csinálja.
Tegnap mutatta , hogy kiért a számlájára a pénz.
T1-es csomag.
Viszont most komolyabban tervez belefektetni,szerintem megpróbálom lebeszélni,mert ez hamarosan fixen lebukik.
Utána olvastam ennek mindenhol, sőt mind a 34 oldalt is elolvastam itt Gyk-n.
Én biztos nem kezdek bele,már késő.
Én október óta dilgozom itt. Megneztem. Piramisra nem jön ki a matek. Egyik legnagyobb hálózattal vagyok jelenleg. A csapatnak kifizetett összeg magasabb, mint a bedizetett összeg. Jelenleg úgy 2000 usdvel. Ez milyen piramis. Többet fizettek ki, mint be
Nem csak nekem átlagosan az egész csapatnak.
Az a baj Muraftefvik hogy már megint olyan dolgokat írsz amitől az embernek égnek áll a haja...
Az hogy dolgozónak hívod magad az nettó pofátlanság.
Az hogy egy bűnözők által létrehozott egyébként hibáktól hemzsegő és rendkívül gagyi appon keresztül videókat nézegetsz az nem munka. A tevékenységgel kapcsolatban bejelentve nem vagy a kifizetésről számla, nyugta vagy bármilyen pénzügyi bizonylat nem készül...szerződéses jogviszonyban nem álltok. Ez az üzemeltető részéről csalás a tiédről meg bűnsegédlet...
Az hogy nem látod bele a piramist ez most megint olyan dolog hogy vagy nem akarod vagy túl korlátolt vagy hozzá hogy lásd. Te egész értelmesen írsz úgyhogy szerintem te az első kategóriába tartozol.
Ugye az egész dolog arról szól hogy az elején etetik a belépőket hogy maguk alá új embereket szervezzenek be...lehet hogy valaki senkit sem szervez be de a többség igen...sőt vannak olyanok akik olyan kapcsolati hálóval rendelkeznek hogy 10-20 embert is képesek maguk alá beszervezni...
Ez az egész egy annyira egyértelmű Ponzi elven működő piramis hogy lehetne akár oktató anyag is róla...
Az a baj hogy lenne néhány kérdésem de úgyse fogsz rá őszintén válaszolni csak hablatyolni ahogyan a társaid is...de azért teszek egy próbát hátha.
A tevékenységgel kapcsolatban írtál-e alá bármilyen megbízási szerződést vagy bármilyen hivatalos iratot? Az első befizetés után kaptál-e bármilyen bizonylatot? A kifizetéseket milyen jogcímen utalják neked? Milyen cég nevében kapod a kifizetéseket? Előfordult már hogy különböző cégek nevében érkezett az utalás? Mennyi pénzt fizettél be és eddig hogy áll az egyenleged? Hány embert szerveztél be magad alá?
Röviden ennyi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!