Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kivehetem a kasszából a pénzt...

Kivehetem a kasszából a pénzt mielőtt felmondok,ha tudom,hogy a munkáltatóm nem akar kifizetni?(vendéglátás)

Figyelt kérdés

dec. 28. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Feltételezem hogy nem vagy ennyire butuska hogy ezt a kérdést komolyan feltedd.

Nem, mert ez lopás és akkor is lopás ha "tudod hogy nem akar kifizetni".

Ha feljelent ez semmilyen bíróságon nem fogja megállni a helyét a te védelmedben.

dec. 28. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez vagyon elleni bűncselekmény
dec. 28. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél börtönbe kerülni akkor ne szedd ki a kasszából, hanem, úgy ügyeskedj hogy a zsebedben kerüljön a pénz, ne a kasszába.
dec. 28. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Kivehetem a kasszából a pénzt mielőtt felmondok,ha tudom,hogy a munkáltatóm nem akar kifizetni?(vendéglátás)"

Ha felmondasz, ha nem mondasz fel, ha ki akar fizetni a munkáltatód, ha nem, a kasszába illetéktelenül "belenyúlni". vagyon elleni bűncselekmény -> lopás.

Feltételezésekre - miszerint ki sem akar fizetni - jogot nem alapítunk! SOHA!

A tetted által a munkáltatód azonnali hatállyal elbocsáthat és még neked lesz belőle anyagi károd.

Ekkora hülyeséget ne csinálj!

dec. 29. 04:50
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Kivehetni kiveheted, utana a rezsit nem kell fizesd majd es kajad is ingyen lesz
dec. 29. 06:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Plusz adnak szép ruhát is!

Ha meg nincs szerencséd, lehet hogy a volt főnököd megveret egy-két keményebb kötésű ismerősével!

dec. 30. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan vedd csak ki, hiszen ez így működik nem igaz? Ennyi erőből odamegyek és pofánbaszlak mert úgy gondolom ,hogy te is megtetted volna velem... Milyen jogrendszer lenne az ilyen de tényleg? Néha nem ártana gondolkodni.
dec. 30. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!