Hogyan lehetséges,hogy a munkáltatónk 2éve nem akar bért emelni?
Figyelt kérdés
lehet nem jól tettem fel a kérdést,de 3-4éve mindig magától szólt,hogy tudok emelni 1minimálisat,lehetett látni a jóindulatot,ez mostanra megszűnt2024. márc. 31. 09:20
1/15 anonim válasza:
Másnak kell adnia a pénzt, nektek nem jut.
2/15 anonim válasza:
Megoldás: új munkahelyet keresel.
3/15 A kérdező kommentje:
eddig váltásban nem gondolkoztam,leginkább a korom miatt.
2024. márc. 31. 09:29
4/15 anonim válasza:
Ha 60 év fölött vagy, akkor még talán megértem, de egyébként váltani kell és ennyi. Eleve nem éri meg egy 3-4 évnél tovább maradni egy munkahelyen.
5/15 anonim válasza:
Eleg sok cég döglődik jelenleg . Nincs rá keret lehetséges.
6/15 anonim válasza:
Ahogy az 5-ös írja. A forgalom mindenhol visszaesett, nem tudják már kitermelni a béremelést, sok cég épp csak fenntartja magát.
7/15 A kérdező kommentje:
#4 1hónap múlva 60.
2024. márc. 31. 10:06
8/15 anonim válasza:
A magyar gazdasag jelenleg a szokasoshoz kepest is sz.r allapotban van, a tavalyi 30-35%-os inflacio miatt a fogyasztas durvan visszaesett, plusz a szolgaltatok nem gyoznek arat emelni az elszallt energia- es vizdijak miatt (koszi 'rezsicsokkentes'!). Na, ezert nincs beremeles se. Lehet menni viktor atyuskahoz, hogy szoljon ra az oligarchaira hogy ne lopjanak ennyit, meg ne epuljon tobb felesleges allami gigaberuhazas (kisvasut, stadion, ezredik es ezeregyedik sportcsarnok), ne omoljon tobb allami penz es adobevetel a fociba, magan-yachtokba, ne 'szervezodjon ki' az allami vagyon atlathatatlan alalpitvanyokba, ne keruljon at ingyen az egyhazak kezebe sok-sok milliardnyi ingatlanvagyon, esatobbi esatobbi esatobbi.
9/15 anonim válasza:
8: sajat tapasztalataim szerint az épìtőipar is kva nagy szarban van az EU-s penzek nélkül sajnos. Sok cégnek felével, harmadával esett a forgalma ami nagyon sok. Lehet itt Brüsszeli szabadsagharccal kampányolni meg hasonlok de a végeredmény nem biztos, hogy jo lesz
10/15 anonim válasza:
Mivel nincs kötelező béremelés Magyarországon, így emel, ha akar/tud, ha nem, akkor nem. Ez nem feltétlenül rosszindulat. Borzalmas helyzetben a magyar gazdaság.
#8,9 elkezdte már részletezni, én nem ragoznám tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!