Bizonyos területeken miért erőltetik annyira a nőket, amikor a többségük nem akar ilyen területen dolgozni?
Én multinál dolgozom, mérnöki területen.Van két külföldi vezető, akik nagyon nyomják (próbálják) a nőket.
Például helyettes kinevezésénél az volt a fő kritérium,hogy nő legyen.Más kb nem számított.
Ebből voltak azért konfliktusok is, cégen belüli váltások, felmondások, ugyanis a hölgy teljesen inkompetens.A papírja megvan, meg nő.Körülbelül ennyit tud.
Én nem is értem,hogy miért erőltetünk ilyen területeket a nőknek, amikor a többségük egyáltalán nem akar ilyen helyen dolgozni.Ha csak a multis világot nézzük, akkor pénzügy, számvitel, HR, markering.Ezeket a területeket nagyon szeretik például és sokuk jó is benne.
el kell játszani, hogy a nők hasznosak, mert egyre hangosabbak social median
majd megunják
Túlzásba viszik a munkahelyeden, itt pedig a kommentelők a másik szélsőség.
Nálunk is vannak nők, ám megfelelő személyiséggel és tudással rendelkeznek. Nem vesznek fel akárkit.
S ők tényleg jók abban, amit csinálnak.
A legtöbb munkahelyen csak felveszik az embert, nem merülnek el részletekben, csak legyen ember.
Ez viszont sok helyen gondot okoz. S jelen van ez kortól, nemtől függetlenül!
Vannak adott körökre alkalmatlan nők és férfiak is.
Az, hogy a te munkahelyeden nem válogatják meg a személyeket, tudásukat... Ott a hellyel van gond, azon belül is a főnökségnél.
Vagyis kedves feletteseid a probléma forrása első sorban, s gondolom férfiak is vannak közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!